ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 5 χειρότερα πράγματα που κάνεις όταν χωρίζεις

Οι χωρισμοί είναι από τις πιο άσχημες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος- αν δε, είσαι εσύ αυτή που θα φας το άκυρο τότε η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη.

 Οι περισσότερες αντιδράμε πολύ δραματικά, ακούμε στη διαπασών τραγούδια που μας θυμίζουν τον πρώην και στέλνουμε μηνύματα μίσους και αγάπης ύστερα από πολλά ποτά. Παρακάτω θα βρεις κάποια από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν περνάς ένα χωρισμό, όχι τίποτα άλλο έτσι δεν θα καταφέρεις να τον ξεπεράσεις ποτέ.

1. Δεν κάνεις τίποτα

Το να κάθεσαι απλά σπίτι και να αποφεύγεις να κάνεις το οτιδήποτε δεν θα κάνει καλύτερη την κατάσταση. Βγες με τις φίλες σου και κάνε πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν να ξεχαστείς.

2. Δεν προσέχεις τον εαυτό σου

Ναι, οκ- μπορείς να μείνεις μια- δυο μέρες ξάπλα στο κρεβάτι με τις πυτζάμες σου, αγκαλιά με τις σοκολάτες και τον γάτο σου αλλά όταν φτάσεις στο σημείο να μην κάνεις μπάνιο, να βαριέσαι να αλλάξεις ρούχα και να μην κοιμάσαι καλά τότε σοβαρεύει το πράγμα. Ενεργοποιήσου και βρες ξανά τους ρυθμούς σου!

3. Αναπολείς συνέχεια τις καλές στιγμές

Είναι δύσκολο να σταματήσεις να σκέφτεσαι όλες τις καλές στιγμές, ειδικά αν πονάς και σου λείπει φοβερά ο πρώην σου, αλλά αυτό δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αποδέξου τα γεγονότα και προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν.

4. Αρνείσαι να δεχτείς ότι χώρισες

Η αποδοχή του χωρισμού και το γεγονός ότι δεν έχεις πια στην καθημερινότητά σου έναν άνθρωπο που αγαπούσες είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που καλείσαι να κάνεις. Με το να αρνείσαι όμως να δεχτείς το τέλος της σχέσης και να προχωρήσεις παρακάτω το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουραστείς ψυχολογικά.

5. Περνάς το χωρισμό μόνη σου

Οι κολλητές σου και η παρέα σου μπορούν να σε βοηθήσουν πάρα πολύ κυρίως γιατί θα σε βάλουν στη διαδικασία να βγεις από το σπίτι, να περάσεις καλά και να καταλάβεις ότι η ζωή συνεχίζεται και δεν τελείωσε επειδή χώρισες με τον Κωστάκη.