ΕΡΕΥΝΑ

Αυτό είναι το πρώτο ραντεβού που θα σας οδηγήσει στο γάμο

Έχουμε ήδη πει για την ερώτηση που πρέπει οπωσδήποτε να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού. Το θέμα μας τώρα είναι πώς πρέπει να είναι γενικότερα αυτό το ραντεβού για να υπάρχει μέλλον μεταξύ σας. Όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, εμείς βλέπουμε πιο μακριά. Μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια αμερικάνικη λοιπόν ιστοσελίδα που ειδικεύεται στο “ζευγάρωμα”, έκανε μια έρευνα με συμμετέχοντες ζευγάρια που γνωρίστηκαν online και σήμερα είναι παντρεμένοι. Πάνω από 1000 άνθρωποι απάντησαν στην έρευνα της PlentyOfFish λοιπόν και τα αποτελέσματα για το ποια ραντεβού καταλήγουν σε γάμο δεν είναι και τόσο ριζοσπαστικά. Έχουν όμως ενδιαφέρον.

1. Το μέρος

Ποιο είναι αλήθεια το τέλειο πρώτο ραντεβού για σένα; Ποτά, κινηματογράφος, φαγητό; Σύμφωνα με την έρευνα, το πρώτο ραντεβού που βγήκαν τα ζευγάρια τα οποία στο τέλος παντρεύτηκαν, ήταν κάπου για δείπνο. Η δεύτερη πιο δημοφιλής απάντηση ήταν μια απλή βόλτα, ενώ στην τρίτη θέση ήταν το ποτό ή ο καφές.

2. Ποιος ερωτεύεται πιο γρήγορα;

 

Οι άντρες! Το 17% των αντρών είπαν πως ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά από το πρώτο κιόλας ραντεβού, ενώ το 11% των γυναικών έδωσε την ίδια απάντηση. Πάντως στο σύνολο, το 40% υποστήριξε πως ήξερε ότι έχει βρει το άλλο του μισό μετά από μερικές εβδομάδες ραντεβού και όχι αμέσως.

3. Πιστεύουν όντως στο “άλλο τους μισό”;

 

Κάτι που εμένα τουλάχιστον μου έκανε εντύπωση είναι πως το 76% των ανθρώπων πιστεύουν ότι βρήκαν την αδερφή ψυχή τους. Στους άντρες το ποσοστό αυτό είναι το 72%, ενώ στις γυναίκες φτάνει το 78%. Υπάρχει ακόμα ρομαντισμός εκεί έξω, κορίτσια!

4. Πώς ξέρεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό;

 

Μέσα από μια λίστα επιλογών, εκείνη που συγκέντρωσε το 42% της προτίμησης των συμμετεχόντων ήταν “είχαμε μια ιδιαίτερη επαφή που κανείς μας δε μπορούσε να εξηγήσει”. Δεν αρκεί να σε κάνει μόνο να γελάς τελικά.