ΓΑΜΟΣ

Όλη η αλήθεια για τον γάμο μέσα από έναν συνταρακτικό μονόλογο

Ο χρήστης του Τwitter @DanTresOmi, ένιωσε κάποια στιγμή την ανάγκη να πει κάποια πράγματα για τον γάμο. Αδυνατώντας να χωρέσει, όμως, όλες τις σκέψεις του σε 140 χαρακτήρες, άρχισε να δημοσιεύει έναν μονόλογο σε δόσεις.

Σε αυτόν, γράφει ότι ο γάμος δεν είναι παραμύθι και λέει αλήθειες με τον πιο απλό τρόπο. Αλήθειες, που οποιοσδήποτε σκέφτεται να παντρευτεί θα πρέπει να έχει υπόψη του. Αλήθειες, που σίγουρα θα σε συγκινήσουν.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

 

Αρχικά, γράφει πως ακούει πολλούς να μιλάνε για τον γάμο αλλά θεωρεί ότι δεν έχουν ιδέα  περί τίνος πρόκειται.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Στη συνέχεια, εξομολογείται την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος ως παντρεμένος το τελευταίο΄διάστημα. Λέει ότι πρόσφατα ο πατέρας της γυναίκας του έμεινε μαζί τους. “Δεν το θέλαμε” αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι έπρεπε να το κάνουν. Ο ίδιος ο @DanTresOmi με το όνομα Pretty Flaco στο Twitter, λέει ότι καθαρίζει τον πατέρα της γυναίκας του ακόμα και αν δεν τον συμπαθεί. “

ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

 

“Κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση – μερικές φορές είναι δύσκολο και κάποιες όχι. Θα υπάρξουν μέρες που θα σκέφτεσαι ποιος είναι αυτός που παντρεύτηκα” γράφει.

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Όπως αναφέρει, πριν παντρεύτει δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι έπαιρναν διαζύγια. “Τώρα μπορώ να καταλάβω ότι το διαζύγιο δεν είναι αποφυγή” τονίζει. “Στον κύκλο μου όταν παντρευτήκαμε – μόνο δύο από εμάς είναι ακόμα παντρεμένοι” προσθέτει.

 

“Νόμιζα ότι θα κρατούσαν για πάντα” παραδέχεται αναφερόμενος στους γάμους του περίγυρου του.

“Νόμιζα ότι εκείνη και εγώ, θα δίναμε έμπνευση σε όλους να ερωτευτούν και να κάνουν παιδιά” γράφει.

ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ

Αφού εξηγεί ότι ο γιος του έπαθε καρκίνο και ο ίδιος ένιωθε να έχει κατάθλιψη, αναφέρει ότι το μυστικό για να μπορέσει να διατηρήσει τον γάμο του ήταν αν σκοτώσει τον εγωισμό του.

 

“Και μετά ήταν που έμαθα ότι έπρεπε να σκοτώσω το εγώ μου και να αφήσω στην γυναίκα μου τα ηνία” έγραψε.

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΓΙΑ

“Αυτά είναι πράγμτα που πάντα αφήνουμε εκτός κουβέντας όταν συζητάμε για τον γάμο. Αλλά πρέπει να μιλάμε για τα αληθινά πράγματα στον γάμο -για τα καθημερινά που μπορούν να γίνουν μονότονα. Γιατί αυτά είναι που σκοτώνουν τον γάμο. Η καθημερινή πάλη που μπορεί να γίνει ρουτίνα και να αποστραγγίσει την αγάπη και το πάθος. Όταν έχεις παιδιά και δάνεια και λογαριασμούς για το αμάξι είναι εύκολο να ασχοληθείς με αυτά και να χάσεις τον εαυτό σου” γράφει σπαστά μέσα από Τweets.

“Και για να είμαι ειλικρινής – υπάρχουν στιγμές που φοβάμαι τόσο πολύ ότι η γυναίκα μου θα σταματήσει να με αγαπάει – είναι τόσο τρομακτικό. Μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι άντρες φοβούνται τόσο πολύ να δώσουν την καρδιά τους σε κάποιον εντελώς άγνωστο – η απόρριψη είναι τρομακτική. Αλλά το να έχεις αμφιβολίες είναι φυσιολογικό – το να ανησυχείς είναι φυσιολογικό – είναι ok να έχεις αυτές τις σκέψεις – πρέπει απλά να είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς” συνεχίζει.

“Και αν είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω, θα το ξανάκανα έτσι ακριβώς. Η γυναίκα μου είναι υπέροχη και είμαι πραγματικά τυχερός που είμαι παντρεμένος μαζί της γιατί ακόμα μοιάζει σαν όνειρο” παραδέχτηκε.