ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί η σχέση με μικρότερο άντρα κάνει καλό

Τόσο η Jennifer Lopez, όσο και η Kim Cattrall και οι Susan Sarandon, Madonna, Sharon Stone, Cameron Diaz, όλες τους έχουν αποδείξει πως όταν έχουν στο πλευρό τους έναν μικρότερο άντρα, απλά λάμπουν.

Σε μία τέτοιου είδους σχέση, όπου η γυναίκα είναι μεγαλύτερη του άντρα, φαίνεται να αντιστρέφονται οι ρόλοι. Η γυναίκα είναι πιο ισχυρή και θέλει τον σύντροφο της πιο ευέλικτο, να την κατανοεί και έτσι να μπορεί να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις μια σχέση με νεότερο άντρα και διστάζεις,  ήρθε η ώρα να μάθεις μερικά πράγματα:

1. Μπορεί να σου δυναμώσει την αυτοεκτίμηση σου

Ένας μεγαλύτερος άντρας συνήθως ψάχνει για μικρότερες ή το έχει απωθημένο να πάει με μία μικρότερη. Αυτό σίγουρα δεν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Ενώ ένας μικρότερος άντρας συνήθως σε έχει πρότυπο, περιμένει να μάθει από ‘σένα και σε θαυμάζει σε ό,τι και να κάνεις.

2. Μπορεί να σου κάνει τη ζωή σου ελαφρώς πιο…μικρή

Έρευνες έχουν δείξει πως λόγω του άγχους που σου προκαλεί μια τέτοια σχέση, η ζωή σου μικραίνει. Αν βγαίνεις με 7 χρόνια μεγαλύτερο σου, μην ανησυχείς έχεις μόνο 20% πιθανότητες να πεθάνεις νωρίτερα.

3. Η σχέση με φοιτητή θα σε δυναμώσει

Άσε τα μπαρ και τρέξε σε φοιτητικές εστίες και στο αναγνωστήριο. Σε μια τέτοιου είδους σχέση, με φοιτητή, ο σεβασμός είναι μεγαλύτερος και το σεξ συνήθως είναι καταπληκτικό, σαφώς και αυτό σε κάνει πιο δυναμική και χαρούμενη.

4. Το ηλικιακό χάσμα φέρνει στην επιφάνεια κοινωνικές και οικονομικές διαφορές

Υπάρχουν θετικά αλλά και αρνητικά όταν βγαίνεις με ένα νεότερο άντρα. Σαφώς και θα υπάρχουν διαφορές. Κλασικά εσύ ψάχνεις για ηρεμία και θες να κατασταλάξεις, ενώ είναι πιθανό αυτός να έχει την ανάγκη να βγει με τους φίλους του ή να μην παίρνει και τόσο στα σοβαρά την σχέση σας.

5. Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν αυξημένη σεξουαλική ζωή

Σύμφωνα με έρευνες στις μεγαλύτερες γυναίκες η γονιμότητα μειώνεται και αυξάνεται η σεξουαλική της δραστηρίοτητα. Συνήθως έχουν μεγαλύτερες σεξουαλικές φαντασιώσεις και είναι πιο πρόθυμες για μεγάλες περιπέτειες. Μάντεψε…το ίδιο ακριβώς θέλουν και οι μικρότεροι άντρες.