ΣΧΕΣΕΙΣ

Ξέχνα τις άβολες στιγμές στο πρώτο ραντεβού κάνοντας αυτά τα 5 πράγματα

Όλοι έχουμε ζήσει κάποια στιγμή στη ζωή μας άβολες στιγμές σε κάποιο πρώτο ραντεβού. Ξέχνα λοιπόν τα λεπτά που περνάνε βασανιστικά αργά μέχρι να βρει κάποιος το κουράγιο να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, γιατί η επιστήμη έκατσε και το μελέτησε το θέμα- αμέ, και βρήκε 5 πράγματα τα οποία πρέπει να συζητάς πάντα στα πρώτα ραντεβού.

 

1. Μιλήστε για ταξίδια, όχι για ταινίες

Μια έρευνα έδειξε ότι λιγότερο από 9% των ζευγαριών που συζήτησαν στο πρώτο ραντεβού για ταινίες βγήκαν ξανά μαζί σε αντίθεση με όσους μίλησαν για ταξίδια που συνέχισαν την κουβέντα τους και σε επόμενο ραντεβού. Αυτό συνέβη γιατί όταν μιλάς για ταξίδια και αγαπημένους προορισμούς κάνεις τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί σου να αισθάνεται καλά, plus τον ελκύεις περισσότερο.

2. Προσέξτε το ΠΩΣ μιλάτε ο ένας στον άλλον

Μεγάλη αλήθεια, που προφανώς ισχύει και για τα ραντεβού (πρώτα και εκατοστά τρίτα). Γενικότερα καλό είναι να μην μονοπωλείς την κουβέντα γιατί θα σε βαρεθεί ο άλλος και να θυμάσαι να απαντάς ευγενικά και να δείχνεις ότι ακούς προσεκτικά τον συνομιλητή σου.

3. Μοιραστείτε μυστικά

Εντάξει, δεν είπαμε να εξομολογηθείς τα μεγαλύτερα μυστικά της ζωής σου, που δεν τα ξέρει κανείς αλλά το να μοιραστείς προσωπικές σου στιγμές ή σκέψεις με τον άλλον θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά. Αν σκεφτείς πως μια ώρα αρκεί για να δημιουργήσεις δυνατό δεσμό με κάποιον, αξίζει τον κόπο.

4. Συζητήστε αμφιλεγόμενα θέματα

Αφήστε τον σχολιασμό του καιρού για τους βαρετούς και χωθείτε στα βαθιά, αναλύστε την τακτική του Jon Snow (αν βλέπετε και οι δύο Game of Thrones) ή την πολιτική κατάσταση στην Αμερική και τον σεξισμό που υπάρχει στο internet. Προσπαθήστε δηλαδή να ανάψουν τα αίματα- εκτός βέβαια αν έχει πεποιθήσεις που δεν συμφωνούν καθόλου με τις δικές σου και θέλεις απλά να τον κουτουλήσεις και να φύγεις.

5. Κάντε έξυπνες ερωτήσεις

Μια έρευνα που έγινε για το app Οκ Cupid έδειξε ότι η ερώτηση ”Σου αρέσει η γεύση της μπύρας” μπορεί να προβλέψει κατά πόσο θα κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού. Ναι, καλά διάβασες! Άσχετα με το φύλο των ερωτηθέντων, όσοι απαντάνε ότι τους αρέσει η μπύρα είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού κατά 60%!