SEX

Τα βάσανα των ραντεβού όταν σου αρέσουν οι έξυπνοι άντρες

Αυτό το χαρακτηριστικό - εμμονή - βραχνάς που ταλαιπωρεί αρκετές από εμάς και μας κάνει να ξενερώνουμε με έναν άντρα αν δεν είναι επαρκώς έξυπνος, άσχετα με το πόσο ωραίος είναι, ονομάζεται στα ξένα λεξικά "sapiosexual". Αν κάνεις τη σύνδεση με το homo sapiens θα καταλάβεις πού έχει τις ρίζες της η λέξη αυτή.

Αν λοιπόν έχεις βγει με κάποιον που κάνει τα μάτια σου να ανοίγουν διάπλατα, εσένα να γελάς με την ψυχή σου και το στόμα σου να σκαλώνει και να μη μπορεί να μιλήσει ενώ μέχρι πριν λίγο ήσουν η “ετοιμόλογη” της παρέας, τότε ξέρεις τι θα πει να ερωτεύεσαι έναν έξυπνο άνθρωπο. Ή απλά να θες να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις εφ’ όρου ζωής.

Αν το να παίζει κανείς με το μυαλό σου είναι για σένα το μεγαλύτερο διεγερτικό, τότε θα ταυτιστείς απόλυτα με τα βάσανα που ζουν κι όλες οι άλλες γυναίκες ανά τον κόσμο που μοιράζονται την ίδια “εγκεφαλολαγνεία” με σένα.

“Με διεγείρει το μυαλό του άλλου και νομίζω ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν είμαι σε σχέση”

“Υπάρχει ένα πρόβλημα όταν είσαι sapiosexual. Κι ο πιο όμορφος άνθρωπος εξωτερικά και συναισθηματικά μπορεί αμέσως να χάσει όλη τη γοητεία του, αν δείξουν ότι δεν είναι αρκετά ικανοί”

“Το να κοιτάζεις το μυαλό σε μια εποχή που είναι τόσο σημαντικές έννοιες όπως swag, ρεβέρ και Netflix and chill, είναι μια σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία”

“Το πρόβλημα όταν σου αρέσουν οι έξυπνοι, είναι ότι ξενερώνεις με απλές, ηλίθιες απαντήσεις”

“Καμια φορά είναι απογοητευτικό να κοιτάς μόνο το μυαλό του άλλου. Δε βρίσκεις ποτέ κανέναν να διεγείρει το δικό σου.

“Είναι δύσκολο να είσαι sapiosexual. Ειδικά όταν οι άντρες που πίστευες ότι σε ήθελαν για το μυαλό και όχι το κορμί σου, σου βγαίνουν σκάρτοι και ψεύτες

“Σταμάτησα να είμαι σε μια κατάσταση “friends with benefits” που περνούσα τέλεια, επειδή τα μόνα θέματα συζήτησης ήταν το σεξ και τα αυτοκίνητα”

“Πίνω γιατί βοηθάει να σκέφτομαι λιγότερο. Νιώθω πως είμαι εξυπνότερη από τους περισσότερους ανθρώπους γύρω μου και με απογοητεύει”

“Το να σου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι είναι πολύ δύσκολο στους καιρούς μας γιατί το internet μας αποχαυνώνει”

Με κέρδισε με τη θεωρία για τη διατριβή του”

“Δεν βρίσκω τίποτα πιο ελκυστικό από έναν άντρα που ασχολείται περισσότερο με τον ίδιο του τον εαυτό, παρά με την εμφάνισή του”

“Πάντα πίστευα ότι το να ελκύεται κανείς από τους έξυπνους ανθρώπους είναι κοινή λογική και δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις”

“Έχω κουραστεί να βγαίνω πάντα η κακιά επειδή απορρίπτω ανθρώπους που δεν έχουν στα προαπαιτούμενα μια έξυπνη συζήτηση”