ΣΧΕΣΕΙΣ

Βγάλε λεφτά από τα πράγματα του πρώην σου

Δε φτάνει που χωρίσατε - δεν έχει σημασία ο τρόπος, το αποτέλεσμα μετράει - τώρα είσαι αναγκασμένη να βλέπεις το βραχιόλι που σου χάρισε, το νυφικό που φορούσες στο γάμο σας (μας διαβάζουν και παντρεμένες), τις μπότες που σου έκανε δώρο, αλλά δε σου άρεσαν και δεν έβαλες ποτέ (ήσουν όμως αρκετά ευγενική ώστε να μην τις αλλάξεις).

Όπως και να το κάνουμε, οι αναμνήσεις μιας αγάπης παλιάς που τελείωσε και άλλο δεν έχει, είναι μια μαχαιριά στην καρδιά, ακόμα κι αν τον έχεις ξεπεράσει. Για να μην τα βλέπεις και θυμάσαι και στεναχωριέσαι και τρως και παχαίνεις και κλαις επειδή πάχυνες και πάθεις ψυχολογικά, σου έχω εγώ τη λύση.

Ακούει στο ιδιοφυές όνομα ”Νever Like It Anyway” και είναι ένα site στο οποίο μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε έχεις από τον πρώην σου και δεν το θες πια. Το ακόμα πιο έξυπνο της υπόθεσης, είναι πως στην περιγραφή γράφεις και γιατί το πουλάς – όπου οι περισσότερες βγάζουν χολή για τον ακατανόμαστο – αλλά και τι θα κάνεις με τα χρήματα που θα πάρεις εφόσον πραγματοποιηθεί η πώληση.

Αυτή τη στιγμή στο site πωλούνται μονόπετρα, νυφικά, ηχεία, ακόμα και ένα ποδήλατο, ενώ η εμπνεύστρια της ιδέας, Bella Acton, ξέρει ακριβώς τι θα πει θλίψη-μετά-τον-χωρισμό, όταν ξέμεινε με δύο αεροπορικά εισιτήρια. Ήθελε λοιπόν να δημιουργήσει ένα μέρος όπου να μπορείς εκτός από αντικείμενα, να ξεφορτωθείς και αναμνήσεις. Και αυτό ακριβώς έκανε.