ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Τα 6 παράξενα σημάδια που μαρτυρούν ότι θα ταιριάξετε ερωτικά

Ψάχνεις τώρα εσύ να δεις πόσο πετάει στο λαιμό του το μήλο του Αδάμ, πόσο μακριά και γερά είναι τα δάχτυλά του, πόσο μπάσα είναι η φωνή και πόσο μυώδεις τρικέφαλους έχει ώστε να μαντέψεις αν είναι καλός στο σεξ ή αν είναι καλύτερο να μείνετε φίλαράκια. Λάθος κοιτάς αγαπημένη, πάρ' το αλλιώς. Τα σημάδια που θα σου δείξουν αν είστε ζευγάρι ερωτικά συμβατό (το οποίο και προφανώς προϋποθέτει ότι το 'χει στο σεξ) δεν βρίσκεται εκεί ή μόνο εκεί.

 Για να σηκωθείς ικανοποιημένη από το κρεβάτι- αφού έχεις πέσει μαζί του- δεν αρκεί να είναι προικισμένος ή έμπειρος. Θέλει να ταιριάζετε και να έχετε χημεία, η οποία “κοχλάζει” όταν έχει αρχίσει να συντίθεται μέσα στα κεφάλια σας και μάλιστα με τον πιο εκκεντρικό τρόπο. Αυτά είναι τα 6 εντελώς κουλά σημάδια που μαρτυρούν ότι εσύ κι εκείνος θα ταιριάξετε ερωτικά: 

Γελάτε με τις ίδιες βλακείες

Ξεκαρδίζεστε με τις ίδιες αηδίες. Ποια ανέκδοτα καλέ; παρωχημένα!Η πλάκα γίνεται πλέον με memes, viral, gifs κι όλα αυτά τα χασομέρικα ψηφιακά πραγματάκια, τα οποία ανταλάσσετε μεταξύ σας σχεδόν ακατάληπτα κάθε μέρα. Κοινώς, έχετε το ίδιο χιούμορ. “Πιάνει” ό,τι του πεις, “πιάνεις” ό,τι σου λέει. Δεν είναι αυτονόητο, είναι διεγερτικό. 

Εκτιμάς τη μουσική που ακούει και αντίστροφα

Το ιδανικό δεν είναι να ακούτε ακριβώς τα ίδια, αλλά να βρίσκετε αμφότεροι ενδιαφέροντα τα ακούσματά σας και να θελετε να την ακούσετε ακόμα περισσότερο μαζί. Τη μουσική ντε. Αν π.χ εκείνος ακούει ηλεκτρονική κι εσύ ροκ αλλά παρόλα αυτά θέλει να έρθει μαζί σου στη συναυλία, κράτα τον. Δεν είναι “κολλημένος”.   

Είστε στο ίδιο “στρατόπεδο”

Έχετε ταύτιση απόψεων σε θέματα τόσο σημαντικά όσο και εντελώς ανούσια. Βρίσκεστε στην ίδια “πλευρά”, τα βρίσκετε στη συζήτηση, οι εγκέφαλοί σας είναι συμβατοί κι αυτός είναι ο καλύτερος οιωνός για το πώς θα τα πάνε τα σώματά σας.

Είναι submissive- είσαι dominant (και τούμπαλιν)

Δανειζόμαστε αυτή την BDSM ορολογία για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε. Καλύτερο από δύο αντιδραστικά πλάσματα είναι ένα αντιδραστικό πλάσμα κι ένα υποχωρητικό πλάσμα που ξέρουν πότε πρέπει να εναλλάσουν τους ρόλους. Αν έχεις εντοπίσει λοιπόν πως ξέρει πότε να κάνει πίσω και πότε να παίρνει τον έλεγχο στα χέρια του, είναι καλό σημάδι. 

“Διψάει” για περιπέτεια

Άρα του αρέσουν οι νέες εμπειρίες. Άρα είναι ανοιχτός σε πειραματισμούς.Άρα το “ψάχνει” γενικά. Άρα δεν θα βαρεθείς. Άρα “μπουμπούνα” το.

Ζητάει οδηγίες όταν δεν ξέρει το δρόμο

Μεγάλη υπόθεση. Αν όχι οι πιο πολλοί τουλάχιστον αρκετοί άντρες αρνούνται πεισματικά να κατεβάσουν το παράθυρο και να ρωτήσουν πού είναι ο τάδε δρόμος, είτε γιατί ντρέπονται, είτε γιατί είναι ξεροκέφαλοι. Αν δεις άντρα να ρωτάει οδό, σημαίνει πως δεν βάζει εμπόδια στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και πως δεν “κολλάει” να ζητήσει βοήθεια και να μιλήσει για κάτι που τον απασχολεί. Μην γελάς καθόλου.