SEX

5 στάσεις για να πεις “ανάσταση”

Ημέρες νηστείας και περισυλλογής, το Πάσχα προσφέρεται αν αποφασίσεις ότι θες να απέχεις από το σεξ και να λείψεις λίγο στον σύντροφό σου. Η νηστεία όμως πρέπει να λήξει το Μεγάλο Σάββατο και μαζί με τα βαρελότα στην εκκλησία, να σκάσουν ορισμένα βεγγαλικά και στην κρεβατοκάμαρά σας.

Σου βρήκαμε λοιπόν μερικές στάσεις, οι οποίες δεν είναι και ό,τι πιο φυσιολογικό έχεις επιχειρήσει ποτέ: ξεφεύγουν από το κλασικό ιεραποστολικό και το doggy style και υπόσχονται ατελείωτους οργασμούς και εξερεύνηση νέων περιοχών του κορμιού (και του δικού σου και του συντρόφου σου) – ώστε να βιώσετε την απόλυτη απόλαυση και να πιστέψετε και στον Θεό – αν δεν το κάνετε ήδη.

“Λάζαρε δεύρο έξω”, φώναξέ του κι άσε τον οδηγό παρακάτω να κάνει όλη τη δουλειά. Ή τουλάχιστον να σου δείξει πώς περίπου πρέπει να την κάνεις εσύ.

Χ-Fucktor

 

Αν σου αρέσει να είσαι από πάνω, δοκίμασε να το κάνεις ανάποδα, κοιτάζοντας τα πόδια του δηλαδή, κι εκείνος τα οπίσθιά σου. Έπειτα ξάπλωσε μπρούμυτα και αγκάλιασε τις γάμπες του ώστε να μπορείς να κινηθείς πάνω – κάτω με μεγαλύτερη άνεση.

Με διαφορά ύψους

 

Τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά σκέψου πόσο ωραία θα λειτουργήσει η αντιστροφή της βαρύτητας εφόσον εσύ θα είσαι ανάποδα. Καλά διάβασες, στήριξε τα πόδια στου στους ώμους του, ενώ εκείνος στέκεται στα γόνατά του. Σε κρατάει από τα πόδια και αν εσύ δεν πιαστείς στο πρώτο λεπτό, έχει την ευκαιρία να κινηθεί όσο γρήγορα και δυνατά θέλει, μέσα σου.

Αντί για doggy

 

Αν και το σκίτσο είναι αρκετά ξεκάθαρο, πες του να κάτσει στο κρεβάτι με τα πόδια σε έκταση και ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω του. Άσε εκείνον να δίνει το ρυθμό, ενώ θα απολαμβάνει τη θέα.

V for Βαθιά, πολύ βαθιά

 

Κάτσε στο τραπέζι, το πλυντήριο, τον πάγκο – ό,τι έχει πιο κατάλληλο ύψος για τον σύντροφό σου – και ζήτα του να πλησιάσει με τα πόδια του ελαφρώς ανοιχτά. Εσύ στήριξε τα δικά σου στους ώμους του και άφησέ τον να μπει μέσα σου βαθύτερα από ποτέ.

Ο ερωτικός κόμπος

 

Ξαπλώστε στο πλάι κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση. Μόλις γίνει η διείσδυση, τύλιξε τα πόδια σου γύρω του και στηρίξου στις παλάμες σου. Εκείνος τυλίγει τα πόδια του γύρω από τη μέση σου και κινείται απαλά (η ένταση ρυθμίζεται κατά βούληση).