SEX

5 τρόποι να χρησιμοποιήσεις τον καθρέφτη στο σεξ (και να σας αρέσει πολύ)

Όταν χρειάζεσαι κάτι να αναθερμάνει τη σχέση σου, να την κάνει λίγο πιο πικάντικη και να ξαναφέρει στο κρεβάτι το πάθος και τη ζέση των πρώτων ημερών, το σεξ είναι πάντα ο εύκολος στόχος και ο τομέας στον οποίο επιδίδονται όλοι προκειμένου να κολλήσουν τα σπασμένα.

Επειδή λοιπόν δεν είμαστε όλοι το ίδιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και καινοτομίες σε ό,τι αφορά στη σεξουαλική μας ζωή, καλό είναι να έχεις πάντα μια πιο ασφαλή επιλογή στο τσεπάκι, σε περίπτωση που δεν είστε και τόσο φανατικοί των sex toys. Η πιο εύκολη λύση – και μάλιστα πρόκειται για μια στην οποία δε μπορεί να σου αρνηθεί κανείς – είναι ο καθρέφτης. Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε έναν ολόσωμο καθρέφτη και να τον βάλεις κάπου γύρω από το κρεβάτι σας.

Το ότι είναι τρομερά αφροδισιακό να βλέπετε πώς κάνετε σεξ το ξέρεις ήδη, αλλά το θέμα είναι να παρακολουθείτε και κάτι ενδιαφέρον, όχι απλά εσάς σε ιεραποστολικό. Γι’ αυτό λοιπόν, σου έχω μερικές προτάσεις σχετικά με το τι θα απολαύσετε και οι δύο να κάνετε μπροστά από έναν καθρέφτη. Μόνο προσοχή, γιατί αν τον σπάσετε, επτά χρόνια γρουσουζιά.

1. Στα προκαταρκτικά

Άναψε κεριά και ξεκινήστε να αγγίζεστε και να γδύνεστε μπροστά στον καθρέφτη. Έπειτα κάντε ο ένας στον άλλον τα αγαπημένα του προκαταρκτικά, κοιτάζοντας παράλληλα τους εαυτούς σας.

2. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Ζήτα του να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού μπροστά από τον καθρέφτη. Κάτσε πίσω του και άνοιξε τα πόδια σου, αγκαλιάζοντας τα δικά του, ενώ άσε τα χέρια σου να γλυστρήσουν και να πιάσουν το πέος του. Παίξε μαζί του μέχρι να τελειώσει, ενώ απολαμβάνετε το σόου.

3. Στα τέσσερα

Στις γυναίκες δεν αρέσει πάντα αυτή η στάση επειδή βλέπουν τον τοίχο. Αν όμως έχεις έναν καθρέφτη μπροστά σου, το πράγμα αλλάζει. Εντελώς.

4. Σε μεγέθυνση

Χρησιμοποίησε έναν καθρέφτη χειρός για να δεις τι κάνει ο σύντροφός σου όταν δίνει μια πιο “επισταμένη προσοχή” στην ευαίσθητη περιοχή σου. Για να περάσει καλύτερα κι εκείνος, βρες τη σωστή γωνία, ώστε να μπορεί να βλέπει.

5. Στο στοματικό

Πες του να σταθεί δίπλα στον καθρέφτη, ενώ εσύ γονατίζεις και του κάνεις στοματικό. Εκείνος θα το βλέπει εις διπλούν, κι εσύ θα μπορείς να δεις ότι ακόμα και σε μια πράξη που θεωρούσες άχαρη, είσαι πολύ σέξι.