SEX

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες (στο πορνό)

To ότι η λέξη ''πορνό'' δεν είναι άγνωστη στο γυναικείο λεξιλόγιο είναι - εν έτει 2015 - ηλίου φαεινότερο. Είτε στην πιο softcore μορφή του, είτε σε ταινίες γυρισμένες από γυναίκες για γυναίκες, είτε με μια πιο ''πονηρή'' αναζήτηση στο tumblr, είμαστε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εξοικειωμένες με την ''ακατάλληλη'' αυτή βιομηχανία.

Ποιες είναι όμως οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που πραγματοποιεί το γυναικείο φύλο όταν ”θέλει να ανάψει’; Το Pornhub, συνεργάστηκε με το RedTube και το Daily Beast και δημοσίευσαν μια έρευνα με στατιστικά στοιχεία που αφορούν στις αναζητήσεις που κάνουν οι γυναίκες όταν μπαίνουν σε σελίδες με πορνό περιεχόμενο. Τα αποτελέσματα είναι, θα λέγαμε, όχι και τόσο αναμενόμενα.

Οι γυναίκες προτιμούν… τις γυναίκες

Οι 3 όροι που πληκτρολογούνται συχνότερα στην αναζήτηση είναι ”lesbian”, ”threesome” και ”squirt” – σε όλα εμπεριέχονται άλλες γυναίκες. Φαίνεται πως βρίσκουμε πιο ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τη γυναικεία απόλαυση στην οθόνη μας παρα το κλασικό δίδυμο ”άντρας κάνει σεξ με γυναίκα”, το οποίο μάλλον προσφέρει μια πιο ανδρική οπτική της σεξουαλικής πράξης.

 

Πρωτιά και εδώ για την Kim Kardashian!

To πιο ευπώλητο πορνό όλων των εποχών είναι αυτό των πιο αναγνωρίσιμων οπισθίων του πλανήτη. Η πρόταση αυτή βρίσκει σύμφωνες και τις γυναίκες, καθώς η Kim Kardashian, είναι το όνομα που οι θηλυκοί χρήστες αναζητούν περισσότερο από τις επαγγελματίες πορνοστάρ.

 

Πού βλέπουν περισσότερο πορνό;

Το 24% των επισκεπτών του Pornhub παγκοσμίως, είναι γυναίκες. Σε ποιες χώρες όμως είναι περισσότερο ενεργές; Σίγουρα όχι στην Ιαπωνία – αφού μόνο το 17% επισκέπτεται τέτοιες σελίδες. Όχι, στην έρευνα δε συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

 

Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο

Παρά τον μεγαλύτερο αριθμό ανδρικών κλικ στο site, οι γυναίκες φαίνεται πως περνούν περισσότερη ώρα άπαξ και αποφασίσουν να την κάνουν την πιο ”πονηρή” περιήγησή τους στο διαδίκτυο.

 

Πότε αναζητούν πορνό;

Το ηλικιακό φάσμα στο οποίο είναι πιο δημοφιλείς οι αναζητήσεις πορνό βίντεο είναι κάτι αναμενόμενο. Οι γυναίκες σερφάρουν στις ”ακατάλληλες σελίδες” του διαδικτύου κυρίως μέχρι τα 34 τους. Όσο μεγαλώνουν, τόσο φθίνει και το ενδιαφέρον τους γι’ αυτό το… σπορ.