SEX

Όσα προβληματίζουν έναν άντρα στο σεξ (και δεν θα σου τα παραδεχτεί ποτέ)

Ένας από τους πιο διαδεδομένους σχεδόν κανονιστικούς μύθους που έχουν επικρατήσει γύρω από το σεξ είναι το ότι οι άντρες λειτουργούν (στο σεξ) πολύ πιο μηχανικά, μακράν πιο αυτοματοποιημένα και άρα πολύ λιγότερο εγκεφαλικά από τις γυναίκες, οι οποίες έχουν το "άλλοθι" να σκέφτονται και συνεπώς να προβληματίζονται περισσότερο σε ερωτικής φύσεως ζητήματα."Ο άντρας απλά κάνει αυτό που ξέρει, σιγά", σκέφτεσαι. Δεν είναι έτσι, καλώς ή κακώς. Τραβάνε κι αυτοί τα ζόρια τους. Μερικές φορές περνάνε άσχημα- κι αυτό ίσως βγαίνει προς τα έξω.

Η άνοδος- η στάση- η πτώση

Δεν είναι ποτέ “απλά” μια στύση, ειδικά τις πρώτες φορές. Γιατί το ζήτημα δεν είναι να γίνει, αλλά να παραμείνει “εκεί” για όσο χρειαστεί. Το αντρικό μόριο δεν λειτουργεί με κοντρόλ, για να ρυθμίζεις την κλίση του κατά βούληση, ούτε έχει ιδιότητες λυχναριού, ώστε να το τρίβεις κι αυτομάτως να γίνεται θαύμα. Επηρεάζεται κι αυτό από διάφορους αστάθμητους (ενδογενείς/εξωγενείς) παράγοντες, όπως το άγχος του φορέα του να αποδώσει καλά. Έχε υπομονή, δείχνε κατανόηση. Ο πρώτος που τρέμει στην ιδέα ότι κάτι θα πάει στραβά είναι εκείνος, γιατί (δυστυχώς) η αντρική στύση καθορίζει πολλά στην έκβαση του σεξ.

Το γδύσιμο

Όσο εσύ φυσάς, ξεφυσάς- ρουφάς (κοιλιά) την ώρα που βγάζετε τα ρούχα και βαράς εσωτερικούς τεμενάδες για να μην πετάει τίποτα και το δει και δεν του αρέσει, άλλο τόσο κι εκείνος ντρέπεται, αγχώνεται με το κορμί του- εκτός αν έχεις μπλέξει με τον Μίστερ Αυτοπεποίθηση που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ειδικά όταν αποχωρίζεται το εσώρουχό του, (του) παγώνει ο χρόνος. Άλλοι το παθαίνουν κυρίως με τη μπλούζα- αν αισθάνονται ανασφαλείς για την κοιλίτσα τους.    

Το κάλεσμα της φύσης

Θα το πω λαϊκά, όπως θα σου το έλεγε εκείνος: “Εσύ έχεις κατουρήσει ποτέ όρθια”; (το “όρθια”#διπλής). Η ούρηση με στύση είναι πιο δύσκολο task κι από το μεγάλωμα ενός παιδιού. Όχι εντάξει, απλά το λέω έτσι για να κατανοήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης. Όταν τους πιάνει πιπί την ώρα του σεξ δεν περνάνε καλά. Πονάνε.   

Το φινάλε

Δεν ξέρει πότε (θες) να ρίξει τίτλους τέλους. Αυτό. “Μήπως είναι πολύ νωρίς”/”Μήπως είναι πολύ αργά”; Τέτοια σκέφτεται. Βγάλ’τον από το δίλημμα, δώσ’του το “πράσινο φως” γιατί θα σκάσει ο χριστιανός.

Το δικό σου φινάλε

Πώς επιβεβαιώνεσαι εσύ για την επιτυχία της “αποστολής” όταν τον βλέπεις να το “ζει” στο αποκορύφωμα; Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Όταν φτάνεις σε οργασμό, κάνεις έναν άντρα χαρούμενο. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι πρέπει να κάνουν ακριβώς για να συμβεί κι αισθάνονται μία σχετική αμηχανία με το ζήτημα, κυρίως όταν η παρτενέρ είναι new entry. Καμαρώνουν όμως σαν τα παγώνια όταν το νιώθουν να συμβαίνει, κι ας μην το δείχνουν.

Η συμβατότητά σας

Α μάλιστα, νομίζεις-πάλι- ότι μόνο εσύ επιθυμείς να έχετε χημεία στο σεξ. Εμ, όχι. Το θέλει κι αυτός, το τσεκάρει, το γουστάρει. Είναι πιο εγκεφαλικός απ’ όσο νομίζεις, ειδικά εκεί γύρω στα 30.