SEX

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το δικό σου sex video;

Καθώς αναγνωρίζω ότι αυτό το θέμα είναι κομματάκι taboo, ας ξεκινήσω με το να πω δυο λόγια για την Cindy Gallop, την γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα MakeLoveNotPorn.

H Cindy έβγαινε με άντρες μικρότερούς της (αρχόντισσα) όταν συνειδητοποίησε τη διττή φύση στην οποία μας έχει οδηγήσει η απόλυτη ελευθερία στη διάθεση του hardcore πορνό στο διαδίκτυο, σε συνδυασμό με την άρνηση της κοινωνίας να μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινώς για το σεξ.

Είναι δηλαδή πολύ διαφορετικό το σεξ που όλοι βλέπουν στις πορνοταινίες, από αυτό που κάνουν, αλλά κανείς δε συζητά για το πώς γίνεται και το πώς θα ήθελε να γίνει. Έχουμε ξαναθίξει το ζήτημα του πορνό που γράφεται, παράγεται, χρηματοδοτείται και σκηνοθετείται από άντρες και προορίζεται για άντρες και στη συνέντευξη με την Erika Lust.

Αυτή τη φορά, η Cindy Gallop, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, και αντί να σκηνοθετήσει πορνό που να προορίζεται για γυναίκες, να αφήσει αληθινά ζευγάρια, να τραβήξουν βίντεο κατά τη διάρκεια που κάνουν σεξ. Στην προσπάθειά της λοιπόν να απενοχοποιήσει το σεξ και να το κάνει πιο κοινωνικά αποδεκτό τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις όσο και στη δημόσια ζωή, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο είδος σεξ, το social sex.

“Δεν είναι ερασιτεχνικό, γιατί αυτό σημαίνει πως οι επαγγελματίες του είδους το κάνουν καλύτερα από εμάς, είναι κοινωνικό και στοχεύει στο να μοιράζεται ο κόσμος το σεξ όσο και τα άλλα πράγματα”. Δες τι είπε στο TEDx και συνεχίζουμε.

Μπορείς λοιπόν να μπεις στο MakeLoveNotPorn, είτε για να δεις τα βίντεο άλλων, είτε για να ανεβάσεις το δικό σου. Εκεί λοιπόν θα βρεις σεξ από ανθρώπους (και για ανθρώπους) οι οποίοι πιστεύουν πως το σεξ που κάνουν οι ίδιοι στην καθημερινότητά τους, είναι το πιο ερωτικό και καυτό σεξ εκεί έξω. Φυσικά θα πληρώσεις κάποια χρήματα για να νοικιάσεις μια ταινία, και στη συνέχεια μπορείς για τρεις εβδομάδες να τη δεις όσες φορές θες. Αν οι άλλοι επισκέπτες νοικιάζουν το δικό σου βίντεο, τότε κερδίζεις τα μισά από τα χρήματα που δίνουν εκείνοι.

Κάθε Τετάρτη ανεβαίνουν καινούρια βιντεάκια στη σελίδα, ενώ επιβάλλεται (φυσικά) το σεξ να είναι συναινετικό, να έχει ένα concept ή μια ιστορία και απαγορεύεται να περιέχει τα κλισέ του πορνό. Αν τύχει και κάτι αστείο – όπως προφανέστατα συμβαίνει σε όλους – τους αρέσει και θέλουν να το δουν! Mήπως να μην είστε τόσο αρνητικοί και να το δοκιμάσετε; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανανεώσει τη σχέση σας.