SEX

5 λόγοι που δεν έρχεσαι σε οργασμό

Ακούς συνέχεια τις φίλες σου να μιλάνε για το τέλειο συναίσθημα που σου προσφέρει ο οργασμός. Θες και εσύ να τα καταφέρεις. Προσπαθείς, προσπαθείς αλλά μάταια, δεν τα καταφέρνεις. Και τα πάτε τόσο καλά στο σεξ.

Σίγουρα υπάρχει λόγος που δεν φτάνεις σε οργασμό. Δεν γίνεται. Αν προσπαθείς όπως λες, κάτι άλλο θα φταίει. Και πρέπει να το βρεις. Μόνο έτσι θα ”πετάξεις στα ουράνια”. 5 λόγοι θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις γιατί δεν έρχεσαι σε οργασμό.

1. Δεν δίνεις αρκετή σημασία στην κλειτορίδα σου

Περιμένεις να φτάσεις σε οργασμό χωρίς να κάνεις τίποτα; Θέλει προσπάθεια. Να κάνεις διάφορες κινήσεις με το σώμα σου, να αλλάξετε στάση μέχρι να τα καταφέρεις. Η κλειτορίδα είναι το όπλο σου. Χρησιμοποίησε το σωστά.

2. Σκέφτεσαι συνέχεια ότι πρέπει να τα καταφέρεις και δεν το απολαμβάνεις

Σου έχει μπει στο μυαλό ότι πρέπει να φτάσεις σε οργασμό. Δε γίνεται λες να μην ζήσεις αυτή την απόλαυση. Συνέχεια ακούς τις εμπειρίες των φίλων σου και δεν αντέχεις, θέλεις και εσύ. Όμως αν έχεις συνέχεια αυτό στο μυαλό σου δεν θα μπορέσεις να τα καταφέρεις. Μην πιέζεσαι. Θα έρθει κάποια στιγμή.

3. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αφεθεί

Σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο εκείνη την στιγμή. Πότε θα πας σουπερμάρκετ, σε πόσες ώρες θα ξυπνήσεις και αν ο σκύλος έχει κατουρήσει στον καναπέ. Ε δεν γίνεται να λειτουργήσεις έτσι. Μην σκέφτεσαι τίποτα. Προσπάθησε το και θα καταλάβεις την διαφορά.

4. Δεν κάνετε αρκετά προκαταρκτικά

Το σεξ σας διαρκεί ένα τέταρτο. Τι να πρωτοπρολάβεις; Θέλεις τον χρόνο σου. Πρέπει να χαλαρώσεις και να ξεκινήσετε με προκαταρκτικά. Μόνο έτσι θα τα καταφέρεις.

5. Οι ορμόνες σου έχουν τρελαθεί

Τις τελευταίες μέρες δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Με τέτοιο μυαλό πως να τα καταφέρεις να φτάσεις σε οργασμό; Αν παίρνεις κάποια φάρμακα ίσως να επηρεάζεται η ψυχολογία σου. Υπάρχουν φάρμακα που μειώνουν τις ορμόνες του σεξ με αποτέλεσμα να μην μπορείς να φτάσεις σε οργασμό.