SEX

Τα 7 είδη οργασμού και τι πρέπει να κάνεις για να τους ζήσεις

Υπάρχουν εκατοντάδες στάσεις σεξ που υπόσχονται ότι θα σε κάνουν να ζήσεις τον απόλυτο οργασμό τι γίνεται όμως όταν δεν ξέρεις καλά καλά ποια είναι τα είδη οργασμού;

Γιατί προφανώς δεν έχουμε ξεμείνει μόνο με τους δύο πιο γνωστούς- τον κολπικό και τον κλειτοριδικό. Έχουν ανακαλυφθεί αρκετοί ακόμα που υπόσχονται να σου χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές αν ξέρεις ποιο “κουμπί” να πατήσεις. Εμείς κάναμε μια έρευνα σε ιατρικά site και ανακαλύψαμε τα 7 βασικά είδη οργασμού που αξίζει να ζήσεις μια φορά βρε παιδί μου. Ξεκίνα την μελέτη και βουρ στο ψητό.

Οργασμός μέσω του σημείου G

Άλλοι λένε ότι το σημείο G είναι μύθος, υπάρχουν όμως δεδομένα ερευνών που αποδεικνύουν ότι το 30% των γυναικών έχουν βιώσει αυτό το μυστήριο είδος οργασμού. Για να το πετύχεις στην ουσία πρέπει να δώσεις σημασία στο σώμα σου και να νιώσεις τι είναι αυτό που σε εξιτάρει περισσότερο, γιατί κατά πάσα πιθανότητα εκείνη τη φορά που είχες ερεθιστεί φοβερά ήταν υπεύθυνο το σημείο G. Οπότε βρες ακριβώς το συνδυασμό κινήσεων και την πίεση που σε κάνει να νιώθεις φανταστικά και go for it. Λίγο λιπαντικό και αρκετή όρεξη από τον φίλο σου βοηθάνε πάντα.

Οργασμός μέσω ερεθισμού του στήθους

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται υπάρχουν γυναίκες που έρχονται σε οργασμό απλά με τον ερεθισμό του στήθους τους. Τα φιλιά, οι δαγκωματιές και το μασάζ στο στήθος αν γίνουν σωστά (και όχι σαν να θέλει να στο ξεκολλήσει ο άλλος) μπορεί να σε φέρει στον πολυπόθητο οργασμό. Υπάρχουν μάλιστα έρευνες που έχουν αποδείξει ότι ο ερεθισμός του στήθους ενεργοποιεί το ίδιο σημείο στον εγκέφαλο με αυτό που ενεργοποιεί ο ερεθισμός της κλειτορίδας και του κόλπου. Άρα;;

Οργασμός μέσω στοματικού σεξ

Πιο captain obvious, πεθαίνεις ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι το στοματικό σεξ μπορεί να οδηγήσει και τον άντρα και την γυναίκα σε οργασμό (σε περίπτωση που δεν το γνώριζες βρε παιδί μου). Τα φιλιά, τα παιχνίδια με τη γλώσσα και το σάλιο που παράγει το στόμα (και η όρεξη του παρτενέρ σε συνδυασμό με το πόσο χαλαρή είσαι εσύ) αρκούν για να ζήσεις τον απόλυτο οργασμό. So relax and enjoy.

Οργασμός μέσω του σημείου Α

Το δεύτερο σημείο G είναι ένα από τα ανεξερεύνητα σημεία της ερωτογενής ζώνης μια γυναίκας. Είναι γνωστό ως πρόσθιος θόλος και είναι το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου στο ύψος του αφαλού. Μπορεί να διεγερθεί με σωστή πίεση και λίγα ακροβατικά μέχρι να βρείτε τη σωστή στάση.

Οργασμός μέσω ερεθισμού του τραχήλου της μήτρας

Ο deep- spot οργασμός είναι στην ουσία ο οργασμός μέσω του σημείου Α αλλά με πιο βαθιά διείσδυση. Το σημείο αυτό είναι ευαίσθητο και υπάρχει πιθανότητα να πονέσεις αν ο φίλος σου το παρακάνει. Για αυτό μην ξεχνάς το safe word που θα δώσει στον φίλο σου να καταλάβει ότι πρέπει να χαλαρώσει.

Κλειτοριδικός οργασμός

Είναι ο οργασμός που έχουν βιώσει σχεδόν όλες οι γυναίκες γιατί είναι αυτός που μπορείς να καταφέρεις πιο εύκολα καθώς μπορείς να τον πετύχεις με δεκάδες τρόπους. Ακόμα και αν ασκήσεις ελάχιστη πίεση με κυκλικές κινήσεις πάνω στην κλειτορίδα σου να είσαι σίγουρη ότι θα δεις αστράκια.

Πολλαπλός οργασμός

Όρεξη και υπομονή να υπάρχει και όλα γίνονται. Διάλεξε δύο (ή και τρία!) είδη οργασμού από τα παραπάνω και ξεκίνα. Θα κουραστείς, δεν λέω, αλλά θα περάσεις πολύ καλά.