SEX

Πώς να έρθεις σε οργασμό μέσα σε 5 λεπτά

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες: Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν τουλάχιστον 14 λεπτά για να φτάσουν στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξεις. Σε κάποιες μπορεί, μάλιστα, η όλη προσπάθεια να αγγίξει τα 20 λεπτά ακόμα. Υπάρχουν όμως μερικά τρικ, τα οποία υπόσχονται οργασμό μέσα σε πέντε λεπτά! Ας τα δούμε.

Αφήσε το μυαλό σου να οργιάσει

Απάξ και ερεθιστεί ο γυναικείος εγκέφαλος τίποτα δεν μας σταματά από τον οργασμό. Η κορύφωση για εμάς τις γυναίκες περνά πρώτα από το κεφάλι. Και αυτό είναι αλήθεια. Ερευνητές εξέτασαν μία γυναίκα, η οποία είναι ικανή να “σκέφτεται” τον εαυτό της σε κατάσταση οργασμού χωρίς καν να αγγίζεται. Ρίχνοντας μια πιο λεπτομερή ματιά στα εγκεφαλικά της κύματα, παρατήρησαν πως ήταν ίδια με αυτά που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια οργασμού. Ερχόταν δηλαδή σε οργασμό και μόνο με τη σκέψη.

Τι θα έλεγες λοιπόν να ενεργοποιήσεις και εσύ αυτό το ταλέντο. Αντάλλαξε ερωτικά μηνύματα με το σύντροφό σου, άφησε το σύντροφό σου να σου μιλήσει βρώμικα κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών αλλά και του σεξ. Μίλα του και εσύ. Αφήσου και δες τον οργασμό να έρχεται.

Άφησέ τον να ερεθίσει την κλειτορίδα σου πριν τη διείσδυση

Αυτή η συμβουλή είναι ιδιαίτερα σημαντική αν το μισάωρο για να έρθεις σε οργασμό είναι η ρουτίνα σου. Δοκίμασε το στοματικό σεξ και άφησέ τον να ερεθίσει την κλειτορίδα σου με τη γλώσσα του.

Διάλεξε μία στάση που είναι προνομιακή για την κλειτορίδα

Η κλειτορίδα είναι το κλειδί για τον γυναικείο οργασμό. Όσο και αν το doggy style για τους άντρες είναι μία αγαπημένη στάση, για τις γυναίκες δεν είναι και η στάση-κλειδί για να έρθουν σε οργασμό.

Η καλύτερη ίσως στάση για να ερεθιστείς στα σωστά σημεία είναι η ιεραποστολική, όπου εκτός από διείσδυση υπάρχει και η τριβή. Το ίδιο βέβαια ισχύει βρίσκεσαι εσύ από πάνω. Απλά ακολούθησε το ένστικτό σου και απόλαυσε κάθε σωματική ενεργοποίηση.