SEX

Σεξ και μεγάλες προσδοκίες: Τι περιμένεις και πώς είναι τελικά;

Αισθησιακά βλέμματα, το εσώρουχο να βγαίνει αβίαστα και να σε αγγίζει χωρίς να του το πεις στα σωστά σημεία. Κανένας περίεργος θόρυβος, καμία άβολη στιγμή, όλα περιμένεις να λειτουργήσουν όπως τα έχεις φανταστεί όταν θα κάνετε σεξ. Έλα όμως που η πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια για σένα.

Δυστυχώς δεν παίζουμε σε ταινία κι αυτό σημαίνει πως όταν γίνει το παραμικρό ατύχημα, δε μπορείς να πεις “cut” και να το ξαναπάτε από την αρχή. Είναι καλύτερα λοιπόν να μην έχεις και τις μεγαλύτερες προσδοκίες όταν ετοιμάζεστε να ολοκληρώσετε τη σχέση σας, αφού είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι τα πράγματα δε θα πάνε εκατό τοις εκατό όπως τα είχες σχεδιάσει.

Το ακόλουθο βιντεάκι από το Buzzfeed, ξέρει ακριβώς τι πάει συνήθως στραβά και μιλάει κατευθείαν στην ψυχή των ανθρώπων που έχουν φανταστεί το τέλειο κι έχουν ζήσει το… όχι και τόσο κινηματογραφικό τελικά.

Σεξ στο ντους; Μήπως τελικά είσαι σαν τη Σαμάρα από το The Ring όταν βρέχονται τα μαλλιά σου;

Φαγητό αλά 9 1/2 εβδομάδες; Μάλλον θα καταλήξεις να κολλάς παντού και να γεμίσεις λεκέδες το κρεβάτι.

Το πρόσωπό σου όταν έρχεσαι σε οργασμό; Περίμενες να είσαι σαν εξώφυλλο της Vogue; Μάλλον δεν πέτυχε και τόσο έτσι; Δες το βίντεο και (μάλλον) θα ταυτιστείς και θα γελάσεις.