SEX

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πραγματικό σεξ και τις ταινίες πορνό

Αν είχες ποτέ απορία πως είναι για μια επαγγελματία πορνοστάρ να κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες και τι διαφορά έχει από το σεξ που κάνει πίσω από αυτές με το αγόρι της, ήρθε η ώρα να σου λυθεί.

Στο τελευταίο επεισόδιο του “Ask a Porn Star”, οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται να απαντήσουν στο κατά πόσο το σεξ που κάνουν επαγγελματικά, διαφέρει από αυτό που κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Οι περισσότερες λένε ότι η βασική διαφορά είναι στο κομμάτι των οδηγιών κι ότι στο σεξ εκτός δουλειάς δεν έχουν κανέναν να τους λέει να ανοίξουν περισσότερο τα πόδια ή να στηθούν αλλιώς. Το άλλο βασικό στοιχείο που διαφέρει, είναι ότι σπάνια υπάρχει όντως φυσική έλξη με τον συμπρωταγωνιστή τους, κι ότι είναι λίγο δύσκολο να είσαι αρκετά φυσική όταν πρέπει να σκέφτεσαι πώς γράφεις στην κάμερα.

Η σημαντικότερη όμως διαφορά ήρθε δια στόματος Charlotte Gross “Ό,τι κάνουμε είναι για τους ανθρώπους που θα το δουν στο σπίτι. Κάτι που για τον θεατή είναι ωραίο και σέξι, δε σημαίνει ότι κάνει κι εμένα να περνάω καλά”.