SEX

Σπάσε αυτά τα ταμπού για να κάνεις καλύτερο σεξ

Αγαπητή αναγνώστρια, αν ακούς συζητήσεις φίλων σου που αφορούν στο τι γίνεται στα κρεβάτια τους και έχεις περισσότερες από μία άγνωστες λέξεις, υπάρχει πιθανότητα να φταις εσύ. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ δεν κυκλοφορεί πια ανάμεσά μας, τείνω να πιστέψω πως ίσως εσύ έχεις λίγο πιο κλειστές απ' όσο θα έπρεπε τις παρωπίδες σου. Μην πάει το μυαλό σου στο κακό. Μια γυναίκα που ξέρει να απολαμβάνει το σεξ δεν είναι εξώλης. Για την ακρίβεια αυτός ο χαρακτηρισμός δε θα έπρεπε να υφίσταται καν πια.

Αν λοιπόν το μοναδικό πράγμα που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και τον πιο έντονο οργασμό της ζωής σου, είναι ένας κάποιος πουριτανισμός μεταξύ των εγκεφαλικών σου κυττάρων, δοκίμασε να εξερευνήσεις τις ακόλουθες κατηγορίες. Μία – μία, δε χρειάζεται καμία βιασύνη.

Απαραίτητο ”αξεσουάρ”: Ένας παρτενέρ που σέβεται εσένα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

Mίλα ανοιχτά

Αυτό σημαίνει πως ο διάλογος με τις φίλες (ενίοτε και τους φίλους σου), μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς αρέσει στο αντίθετο (ή και στο ίδιο) φύλο, αλλά και να ανακαλύψεις τρόπους διέγερσης, στάσεις ή και τεχνικές που μέχρι πρότινος δεν γνώριζες. Φρόντισε φυσικά να μιλάς με κολλητούς σου, καθώς τα λόγια κυκλοφορούν πολύ εύκολα στην πόλη. Εκτός αν δε σε νοιάζει να ξέρουν όλοι τι ακριβώς κάνεις στο κρεβάτι σου. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει όταν μιλάς με άντρες. Πρέπει να είσαι βέβαιη ότι σε βλέπουν φιλικά, ώστε να μην παρεξηγηθούν τα όσα πείτε.

Απαραίτητο αξεσουάρ: Ανοιχτά… μυαλά!

Sex toys

 

Εφόσον ψωνίζεις εσώρουχα για να του/της εξάψεις τη φαντασία και την ερωτική διάθεση, γιατί να μη δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε και ένα παιχνίδι στο κρεβάτι; Βγαίνουν σε πολύ διακριτικά και χαριτωμένα σχέδια, ενώ υπόσχονται ανελέητο teasing και πολλαπλούς οργασμούς. Το θέμα είναι να διασκεδάσετε, όχι να το κάνετε από υποχρέωση.

Απαραίτητο αξεσουάρ: Διάθεση για παιχνίδι

Sexting

 

Tα προκαταρκτικά είναι το ήμισυ του παντός. Ευτυχώς πλέον δεν χρειάζεται να προσευχηθείς για τις ικανότητες του/της παρτενέρ σου στο στοματικό, αφού εξίσου σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της σεξουαλικής πράξης, παίζει και το παιχνίδι του μυαλού. Φρόντισε να ενημερώσεις με ένα γραπτό μήνυμα για τις πονηρές σκέψεις που κάνεις ή γιατί όχι και με μια πιο προκλητική φωτογραφία σου.

Απαραίτητο αξεσουάρ: Σήμα στο κινητό και εχέμυθος παρτενέρ

Ικανότητα στις εντολές

 

Έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει επιτέλους να μιλήσεις – αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Πες αυτά που σκέφτεσαι, ζήτα να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας, μίλα για την προτίμησή σου σε συγκεκριμένες στάσεις ή για όσα δε σου αρέσουν και τόσο. Ξεφορτωθείτε τα περιττά και απολαύστε μόνο αυτά που σας αρέσουν.

Απαραίτητο αξεσουάρ: Ικανό συνομιλητή #διπλής

Στοματικός έρωτας

 

Μην σιχαίνεσαι, ούτε να τον χαρίσεις, ούτε να στον προσφέρουν. Αν και μόνο με τη σκέψη της περιοχής αυτής αηδιάζεις, κάτι κάνεις λάθος και πρέπει αμέσως να το δεις διαφορετικά. Αν δεν αφεθείς, δε θα το απολαύσεις ποτέ πραγματικά. Ούτε στο δούναι, ούτε στο λαβείν.

Απαραίτητο αξεσουάρ: Σιελογόνοι αδένες

Dirty Talking

 

Καλό το vanilla sex, αλλά δεν έχει τόση πλάκα όση η “βρώμικη” version της πράξης. Το βασικό συστατικό για να πετύχει η συνταγή του dirty talking, είναι η φαντασία, ο αυτοσχεδιασμός και το ότι εντάξει δεν εννοεί ακριβώς και όλα όσα λέει. Μη θυμώνεις!

Απαραίτητο αξεσουάρ: Χιούμορ

Οne Night Stand

 

Σου αρέσει, σε θέλει, σε φλερτάρει, δεν έχει κανείς σας σχέση, δε θες απαραίτητα αγκαλιά μετά το σεξ και δε δουλεύεις το επόμενο πρωί. Μη διστάζεις άπαξ και θέλουν τα κορμιά!

Απαραίτητο αξεσουάρ: Δες ακολούθως

Προφυλακτικό

 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, να το έχεις μαζί σου. Διότι ακόμα και αυτό το θέμα είναι ταμπού. Αν υπάρχει το προφυλακτικό, θα μπορείς να επιδοθείς άφοβα σε όλα τα παραπάνω.