WELLNESS

Tips για το τέλειο φιλί (δια στόματος ανδρών)

Η Παγκόσμια Μέρα Φιλιού εικάζω πως δε θα γιορταστεί σε όλο της το μεγαλείο. Όχι πως πέρσι το θυμηθήκαμε και ξεχυθήκαμε 6 Ιουλίου στους δρόμους μοιράζοντας γλωσσόφιλα και συμβουλές περί σωστής τεχνικής, αλλά μια κάποια ρομαντική διάθεση τη νιώσαμε, ψέματα δε θα πω.

Φέτος οι εξελίξεις δε μας επιτρέπουν να ονειροπολούμε ή να σκεφτόμαστε και πολύ τον έρωτα, αλλά τα φιλιά είναι η ελάχιστη απόδειξη για το αγόρι σου ότι δε σταματάς να τον θες επειδή απλά η καθημερινότητά σας έχει γίνει μια στάλα δυσκολότερη. (Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες – να μην τα περιμένετε όλα από εμάς!)

Επειδή λοιπόν ένα φιλί δεν κοστίζει τίποτα, αλλά αγοράζει τα πάντα, ρωτήσαμε τα αγόρια του oneman.gr να μας περιγράψουν το δικό τους τέλειο φιλί. Ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που κάνει ένα φιλί ξεχωριστό;

Γιώργος Μυλωνάς

 

”Να κλείνουν τα μάτια, για να τα χουμε εμείς ανοιχτά και να μπορούμε να τις χαζεύουμε”

Χρήστος Χατζηιωάννου

Να μας φιλάνε αυθόρμητα, χωρίς πολλή σκέψη, χωρίς κάποιο ειδικό βάρος. Τα φιλιά που κουβαλούν υποχρέωση ωχριούν μπροστά στα άλλα.

 

Είναι τα αυθόρμητα, εκείνα που σου δίνει ένα κορίτσι γιατί θέλει αγνά και υπέροχα να σε φιλήσει, που κάνουν τη διαφορά.

Γρηγόρης Μπάτης

Το τέλειο φιλί δεν χρειάζεται οδηγίες. Φτάνει να είσαι με τον τέλειο (για σένα) άνθρωπο.

Kωνσταντίνος Αμπατζής

Το πιο τέλειο φιλί είναι πάντα το πρώτο φιλί. Βασικά εκείνα τα δευτερόλεπτα πριν το φιλί, που έχετε συνειδητοποιήσει κι οι δύο ότι έρχεται. Σε αυτό το φιλί δεν μπορεί τίποτα να πάει λάθος και δεν υπάρχουν μυστικά.

 

Για τα επόμενα φιλιά αρκεί να υπάρχει ο μισός από τον ενθουσιασμό του πρώτου και όλα θα πάνε καλά.

Χρήστος Δεμέτης

 

Το τέλειο, το ανιδιοτελές φιλί, είναι εκείνο το αμακιγιάριστο, το πρωινό, με το πρώτο ξύπνημα και με την τσίμπλα στο μάτι.

Ηλίας Αναστασιάδης

 

Όχι απότομες κινήσεις, όχι γρήγορες κινήσεις, όχι εκβιαστικές κινήσεις. Φιλί είναι, όχι η τελευταία σκάλα του διάδρομου στο γυμναστήριο.