ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ένας άντρας αγοράζει σχολική τσάντα στην (αγέννητη) κόρη του

Όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς, αυθόρμητα αρχίζεις τις σκέψεις. Σκέφτεσαι πως θα αντιδρούσες διάφορες καταστάσεις. Στην περίπτωση του Ladylike, τι θα κάνεις όταν σου φέρει τον κάγκουρα με τη μοϊκάνα και το παπί; Τι θα κάνεις αν μάθεις ότι η μάνα της την καλύπτει για να βγει κρυφά μαζί του; Όταν σου ζητήσει να της πάρεις Ρέμο αντί για "A Place To Bury Strangers", τι θα της αγοράσεις όταν ξεκινάει η σχολική χρονιά. Όχι, δεν ξέρω αν θα γίνω κοριτσομπαμπάς αλλά, είπαμε, οι σκέψεις είναι αυθόρμητες.

#5

Πραγματικά θέλω να γνωρίσω αυτόν που σχεδίασε τα ράμπιτς, να κάνω το προφίλ του. Να μάθω πως κατάφερε το ακατόρθωτο, να βάλει αυτά τα φρικουλοκούνελα, που κάποια τους λείπει το ένα μάτι, που άλλα δεν έχουν δόντια και άλλα κρατάνε σφεντόνες με μπάλα ράγκμπι, στη ζωή των μικρών παιδιών και των γονιών τους. Δεν υπάρχει κορίτσι (να μην πω παιδί) της προσχολικής ηλικίας που να μη θέλει τσάντα Ράμπιτς (σόρι Ντόρα).

Τσάντα ράμπιτς, 15€ >

#8

Κλασσική τσάντα που κάθε χαζομπαμπάς θα ονειρεύεται στην πλάτη της κόρης του και θα σκέφτεται το πρώτο της φιλί στο μάγουλο από το Δημήτρη της κυρα Φρόσως στην απέναντι πολυκατοικία, αρκουδάκια και καρδούλες. Εντάξει δεν είναι και ο καλύτερος γαμπρός αλλά τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή.

Σακίδιο τρόλεϊ Forever Friends, 30€ >

#11

Πάνε τα αρκουδάκια, μένουν μόνο οι καρδούλες. Τώρα θα ξεκινήσουν τα πίτσι πίτσι, κάποιος θα γράψει πάνω στην καρδούλα τα αρχικά του, κάποιος θα φυτέψει ένα ραβασάκι “θέλεις να τα φτιάξουμε” στο φερμουάρ, τέτοιες φασούλες. Αθώες ακόμα.

Τσάντα Πλάτης Lycsac, 40€ >

#14

Με το που μπαίνουμε στο Λύκειο, τα ξέρουμε όλα. Φεμινισμός, κουλτούρας, καταλήψεις, επανάσταση, άποψη όλα ωραία και καλά. Αυτή δεν είναι τσάντα. Είναι πανό σε πορεία. Πίνακας ανακοινώσεων. Μανιφέστο, γνωμικά, συγκροτήματα, στίχοι από τραγούδια, L+E=L4E και τέτοια. Πάνω στην τσάντα όλα.

Τσάντα Πλάτης Eastpak, 50€ >

#17

Όταν τελειώνει το Λύκειο, υποχωρεί η επανάσταση του μυαλού και καλπάζει η επανάσταση του κορμιού. Η τσάντα είναι απαστράπτουσα, καθαρή, γυναικεία, ροζουλί και τα συναφή. Ρεμάλια, το νου σας, θα σας τα κόψω τα γόνατα.

Τσάντα Πλάτης Eastpak City, 20€ >