OPINIONS

10 σοφοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς αν μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι

Δεν ήθελες να βγεις. Είχες αποφασίσει να μείνεις μέσα και να δεις όλα τα επεισόδια του Sex and the City από την αρχή, φορώντας τις αγαπημένες κουρελιασμένες μπιζάμες σου.

Δεν ήταν να τους το ανακοινώσεις. Λύσσαξαν να σε παίρνουν τηλέφωνο, να σε λένε ξενέρωτη και να σε απειλούν πως θα έρθουν στο σπίτι σου να σε σύρουν από το μαλλί.

Αυτό το ‘ξενέρωτη’ κάπως άσχημο σου ακούστηκε και τους έκανες το χατίρι. Δεν ήθελες και πολύ να βγάλεις το τσίτι και να ντυθείς υπερπαραγωγή.

Πήγατε σε ένα καινούριο μαγαζί στο κέντρο για τα πρώτα ποτά. Μπήκατε όλες μαζί και ψάχνατε άδειο τραπέζι, όταν τον είδες να κάθεται στο μπαρ και να μιλάει με άλλους δύο. Το μάτι σου αμέσως σκάναρε την παρέα. Κορίτσια πουθενά. Επόμενο βήμα το χέρι του. Βέρα επίσης. Το πεδίο ήταν ελεύθερο.

Είδες που δεν ήθελες να βγεις; Βρήκες το άλλο το μισό στα μάτια του μελαχρινού στο μπαρ. Έγινε παιχνίδι. Τον κοίταζες, σε κοίταζε, τον ξανακοίταζες και τελικά σε πλησίασε.

Ανταλλαγή αριθμών και καφές το επόμενο πρωί για να μη χάνετε και χρόνο. Είχες ενθουσιαστεί. Κι αυτός μία από τα ίδια. Εκεί στο νέο στέκι της Κολοκοτρώνη συνάντησες το κάρμα σου.

Τηλέφωνα, μηνύματα, ποτά, φαγητό, σινεμά και το σεξ φοβερό. Κάνεις το σταυρό σου, φτύνεις τον κόρφο σου, κάνεις και δύο βόλτες γύρω από τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να το πιστέψεις.

Τόσο τυχερή πια; Κι όμως. Έτσι είναι αυτά. Μπορεί να ψάχνεις εναγωνίως και να τρως τα μούτρα σου συναντώντας κομμάτια που έχουν παραλείψει τρία στάδια ανάπτυξης (το λιγότερο) και κάποια στιγμή να γίνεται η έκπληξη. Να σε λυπάται ο Θεός και να τον βρίσκεις τον ιδανικό.

Έτσι και στην περίπτωσή μας. Τον έχεις βρει και σε θέλει με τρέλα.

Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι τη στιγμή που σου ζητά να μείνεις σπίτι του το βράδυ και να μη φύγεις

 

Θέλει να ξυπνήσετε μαζί. Ακούς; Μαζί. Για να ξυπνήσεις όμως μαζί του προϋπόθεση είναι να κοιμηθείς και μαζί του. Και κάπου εδώ η χρυσόσκονη εξαφανίζεται και το σύννεφο στο οποίο κάθεσαι κουνιέται επικίνδυνα. Ο κοινός ύπνος είναι το κλειδί που θα σηματοδοτήσει είτε τη συνέχιση του ονείρου, είτε την απομάκρυνση.

Το να κοιμηθείτε στο ίδιο κρεβάτι είναι σημείο καμπής. Αν το ξεπεράσετε θα μείνετε ζευγάρι για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν έχεις ακούσει πως αν τα βρίσκετε στο κρεβάτι όλα θα πάνε καλά; Για τον ύπνο μιλούσαν. 10 σοφοί κανόνες για να κοιμηθείτε μαζί (και) αύριο.

Μην απλώνεσαι σαν το χταπόδι

 

Θέλεις την άνεσή σου και το κρεβάτι είναι μικρό αλλά μην απλώσεις την αρίδα σου σε όλη την επιφάνεια.

Μην τραβάς την κουβέρτα

 

Κρύο κάνει αλλά ο καθένας την κουβέρτα του. Δεν είναι ωραίο να κοιμάται το ταίρο σου και ξαφνικά να απογυμνώνεται από μία δική σου αστραπιαία κίνηση.

Ξέχνα το σατέν

Το ξέρουμε πως έχεις πάρει σέξι σατέν μπιζαμούλες για αυτήν ακριβώς την περίσταση όμως μην το κάνεις. Το σατέν γλιστράει και δεν είναι καθόλου καθόλου ωραίο να σε βρει το πρωί στο πάτωμα, να παλεύεις να βρεις τη θέση σου δίπλα του.

Αγκαλιές το πρωί

 

Δεν είναι δυνατόν να κοιμηθείτε όλο το βράδυ αγκαλιά. Αν σε αφήσει για να πάει στη μεριά του δε σημαίνει πως δεν είναι ερωτευμένος. Σημαίνει πως θέλει να κοιμηθεί. Δεν είναι βολικό να είστε σφιχταγκαλιασμένοι για ένα 7ωρο. Θα μουδιάσετε παιδί μου.

Τρίψιμο πατούσας, μεγάλο λάθος

 

Ούτε να το φανταστώ δε θέλω. Αν είχες σκοπό να το κάνεις θα σε αποτρέψουμε πάση θυσία. Δηλαδή θα είστε ξαπλωμένοι κι εσύ θα τρίψεις την πατούσα σου πάνω στη γάμπα του; Για ποιο λόγο; Όχι, σε προκαλούμε να μας πεις. Δε βρίσκεις; Τότε μην το κάνεις. Καλύτερα στον τοίχο.

Με το ροχαλητό τι θα γίνει;

Όπως καταλαβαίνεις το στραβό σου διάφραγμα θα φανεί εμπόδιο. Καλό θα ήταν να τον αφήσεις να κοιμηθεί και μετά να σε γλυκοπάρει κι εσένα. Σε αυτό το σημείο σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και ελπίζουμε να δείξει κατανόηση το αγόρι. Τα καλά παιδιά δείχνουν να το ξέρετε.

Μη στριφογυρνάς, για το Θεό

Γιατί σαν την γάτα στο κλουβί; Δε σε παίρνει ο ύπνος; Σήκω και πήγαινε στο σαλόνι και άνοιξε την τηλεόραση. Μην τον ξαγρυπνήσεις τον άνθρωπο με το ”πλυντηριακό” του κορμιού σου.

Σάλια μόνο οι σκύλοι έχουν δικαίωμα

 

Το σαλάκι στο μαξιλάρι και επακόλουθη στάμπα καλό θα ήταν να λείψουν. Τον ευχαριστιέσαι κάποια άλλη στιγμή τον ύπνο.

Το καβάλημα δε βοήθησε ποτέ κανέναν

 

Μα γιατί να σκαρφαλώσεις πάνω του σαν τη μαϊμού; Το ένα πόδι στο στρώμα και το άλλο πάνω του; Πού τα έχεις δει αυτά; Ξεκαβάλα και καληνύχτα.

Μην τον κοιτάς, είναι τρομακτικό

Έχεις ερωτευθεί θανάσιμα αλλά δεν είναι πρακτική να τον κοιτάς μέσα στα σκοτάδια ενώ κοιμάται. Τρομάζει ο άνθρωπος με κάτι τέτοια. Πάρε μία φωτογραφία του και χάζεψέ τον με τις ώρες, ο ύπνος είναι ιερός.