OPINIONS

Όλοι Μιλάν (Τόμιτς) για το κοστούμι σου

Και τι δουλειά έχει ένα γυναικείο site να γράφει για μπάσκετ, για ασίστ, για τρίποντα, για δίποντα,βολές και pick 'n' roll. Περίμενε σε παρακαλώ πάρα πολύ γιατί στο κείμενο που θα ακολουθήσει δε θα διαβάσεις ανάλυση του Βαλένθια-Ολυμπιακός. Καθείς εφ' ω ετάχθη για αυτό κι εγώ δε θα πάρω τη δουλίτσα των αθλητικών, θα σας μιλήσω μόνο για το στιλιστικό της ομάδας.

Αφού ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 71-68 επί της Βαλένθια οι γκρίνιες, τα αρνητικά σχόλια και η αναζήτηση του τί έφταιξε δεν ακούστηκαν ούτε από ένα στόμα, όλοι επικεντρώθηκαν στα πιο ανάλαφρα της υπόθεσης όπως η επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Όχι παιδί μου, ποιες φανέλες; Το sporty chic look των παικτών είναι πάνω κάτω ίδιο. Σορτσάκι και φανέλα αμάνικη. Ενδιαφέρον μηδέν.

Ευτυχώς που στον μάταιο τούτο κόσμο υπάρχει και ο Μίλαν Τόμιτς, προπονητής του Ολυμπιακού.

Τι εμφάνιση ήταν αυτή; Τι έβαλες πουλάκι μου; Ποιος είχε την καρό έμπνευση; Αυτή είναι η επίσημη εμφάνιση επομένως την φορούν όλοι οι παίκτες και όλα τα παιδιά στον πάγκο.

Θα σας περιγράψω. Γκρι καρό gingham ή vichy, όπως θα ακούσεις να το λένε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παντελόνι σακάκι, λευκό πουκάμισο και γκρι με υποψία λουλακί στη γραβάτα. Οι άνδρες του γραφείου να πέσουν να πεθάνουν αλλά για να λέμε την αλήθεια δεν ήταν και φρικτό. Έχει στιλ ο Μίλαν και έκανε και ωραίο contrast με το μαλλί.

Το βασικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στο deux pieces. Το λάθος συντελέστηκε στο παντελόνι. Αυτή η υπερβολή στο ίδιο pattern είναι που ανατάραξε τον αμφιβληστροειδή. Αν υπήρχε διαφορετικό παντελόνι δε θα μιλούσε κανείς. Το total look έκανε τη ζημιά και θύμισε Μιχάλη Μόσιο.

Κάναμε σπουδαία δουλειά” είπε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα αλλά οι περισσότεροι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη αναφορικά με το στιλιστικό κομμάτι. Πολύ γκρι όμως.  Μαλλί, μάτι, ρούχο και το οικόσημο τύπου Hogwarts στο πέτο.

Αλλά και πώς να πήγαινε; Να μην κάνει εντύπωση; Να μην τραβήξει το βλέμμα; Να μην ζαλίζει τον αντίπαλο προπονητή με τον καρό στρόβιλο; Πρέπει κι αυτός να ξεχωρίσει.

Στη γλώσσα μας η διοργάνωση της Euroleague, πέρα από το αθλητικό κομμάτι, είναι το front row του Μιλάνου, το red carpet των Όσκαρ. Μία πρώτης τάξης ευκαιρία να αναδειχθούν τα νέα ανδρικά style icons.

Έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Βασιλιά της κακογουστιάς ΄χει στεφθεί ο Λιονέλ Μέσι. Όσο ζω δε θα ξεχάσω δύο σύνολα. Εκείνο το ασπρόμαυρο πιτσιλωτό που φόρεσε στην απονομή της Χρυσής Μπάλας κι εκείνο το floral στην απονομή του Χρυσού Παπουτσιού. Χρυσό παιδί, μεγάλο ταλέντο αλλά το styling χωλαίνει.

 

Συγγνώμη αλλά ο Τόμιτς δεν έπεσε και κάτω από τη βάση. Ναι, μπορεί να μην πήρε άριστα και μην ετοιμάζομαι να κάνω δώρο στον μπαμπά μου ανάλογο κοστουμάκι αλλά χάλι μαύρο δεν το λες.

Είναι που δεν είδα και σύσσωμη την ομάδα με το καρουδάκι, ίσως για αυτό να είμαι ακόμα ψύχραιμη. Λέτε όταν το βάλουν όλοι το θέαμα να είναι για χαμόγελο μέχρι τα αυτιά; Λέτε τότε να ανασκευάσω;

Θέλω να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου σε εσάς που ετοιμάζεστε να παντρευτείτε. Δείτε καλά την φωτογραφία και συγκρατήστε το όνομα Μίλαν Τόμιτς. Μην τον αφήσεις να πάει να διαλέξει μόνος κοστούμι για το γάμο, πήγαινε κι εσύ από κοντά.

Όταν ξεστομίσει το ‘αυτό θα πάρω, το φορούσε και ο κόουτς’ πάτα πόδι προκαταβολικά. Αν περιμένεις το ‘Ἡ δέ γυνή ἵνα φοβῆται τον ἄνδρα’ θα είναι πολύ αργά.

 

Το Ladylike.gr το έχει μελετήσει το θέμα και σε άλλο άθλημα:

Μια γυναίκα όχι στα μπουζούκια, αλλά στο γήπεδο

Τα 30 πιο σέξι αγόρια του Mundial