OPINIONS

Αγαπάς το LadyLike; Απόδειξη.

Η Oprah Winfrey έχει πει το πολύ σωστό "να περιβάλλεις τον εαυτό σου μόνο με ανθρώπους που θα σε ανεβάσουν ψηλά'. Σαφώς και η Oprah δεν υποννοεί κάτι,  στο οποίο θα πήγαινε ένα πονηρός νους. Μέσα από τα αυτά τα σοφά λόγια της δίνει την απόλυτη κατεύθυνση που πρέπει να έχει στη ζωή του κάθε ανθρώπινο ον και αυτή δεν είναι άλλη από την ευτυχία.

Στόχος μας, λοιπόν ας γίνει μία ζωή γεμάτη θετικά συναισθήματα και πώς το καταφέρνουμε αυτό; Ρίχνοντας πόρτα σε κάθε τι που μας μαυρίζει, σε κάθε τι που από πάνω του αναβοσβήνει η κόκκινη επιγραφή “Αρνητικότητα”. Σε κάθε άνθρωπο, που στο όνομα της ειλικρίνειας, γίνεται αγενής. Συγνώμη, αλλά δεν θα πάρουμε.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε βουτιά μέσα στα πράγματα τα οποία μας αρέσουν, μας κάνουν να γελάμε, μας κάνουν καλύτερες, μας δίνουν κίνητρο να ονειρευόμαστε. Ας ζήσουμε σε μία ουτοπία κυρίες μου. Γιατί όχι; Δεν την αξίζουμε; Πώς αλλιώς μπορείς να επιβιώσεις αυτά “τα πρώτα 100 χρόνια τα δύσκολα” της ελληνικής πραγματικότητας που ζούμε; Θέλει μεζεδάκια η καθημερινότητά μας. Βουρ σε αυτά.

Εσύ την έρευνά μας την έκανες;

Αγάπησε το σώμα σου. Τη στιγμή που θα το αγαπήσεις, θα πάρεις και την απόφαση να κάνεις εκείνο το workout, να ξεκινήσεις τρέξιμο, yoga ή pilates.

Άκου την καρδιά σου και μόλις ακούσεις τι σου λέει πραγματικά θα καταλάβεις ότι ένα ταξίδι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Και ίσως και αυτός να είναι ο μοναδικός λόγος να κάνεις μία μικρή αποταμίευση κάθε μήνα.

Απόλαυσε το φαγητό. Είναι ιεροτελεστία το γεύμα. Διάλεξε ένα ωραίο εστιατόριο

Διάλεξε τους φίλους που έχεις. Να είσαι με αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις καλά, που μπορείς να γελάσεις και να κλάψεις μαζί τους. Με αυτούς που λένε αλήθειες χωρίς όμως να σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Ο τρόπος μετράει.

 

Διάβασε αυτά που σου αρέσουν. Αυτά που θα σε κάνουν να γελάσεις. Αυτά που θα σε κάνουν καλύτερη. Αυτά που θα σου δώσουν την αφορμή για να ανοίξεις μία συζήτηση. Το LadyLike.gr θέλουμε να γίνει αυτό ακριβώς. Αυτό που θα θέλεις να ανοίξεις για να ενημερωθείς για τη μόδα και την ομορφιά, να μάθεις τα τελευταία νέα από τη σφαίρα των διάσημων και ωραίων, να διαβάσεις για σχέσεις, ταξίδια και σεξ. Να ταυτιστείς με τις απόψεις μας. Θέλουμε να γράφουμε για σένα, πώς το λένε.

Για να γίνει αυτό κάνε τη έρευνα μας. Πες μας ποια είσαι και τι σου αρέσει. Και τα υπόλοιπα άφησέ τα πάνω μας.

Σου έχουμε και δωράκι. Ένα ρολόι Swarovski. Μπαίνεις, κάνεις την έρευνα, παίρνεις μέρος και στην κλήρωση για να το κερδίσεις.

Μας αγαπάς: Σου αρέσουμε; Απόδειξη! Και από εμάς δωράκι!