OPINIONS

Πού είναι οι ατάκες σου Λάκη μου;

Αχ βρε Λάκη μου, άφησε πίσω την παγωμένη εικόνα, που καθόλου δεν σου πάει, και δώσε ζωή στην κάμερα.

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, η πέμπτη σεζόν του “Dancing With The Stars” έκανε πρεμιέρα. Ήμουν εκεί και σου έγραψα πώς είδα το πρώτο live μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Δούκισσα Νομικού ήταν θέα και σαν εμφάνιση και σαν παρουσιάστρια. Η περσινή Δούκισσα στο DWTS δεν θυμίζει σε τίποτα τη φετινή. Άνετη, έπαιζε με τον φακό και τις λέξεις.

Το ίδιο και η κριτική επιτροπή. Πιο άνετη και cool από κάθε άλλη χρονιά. Όλοι, εκτός από τον Λάκη Γαβαλά. Το new entry της επιτροπής.

Όλοι περιμέναμε να δούμε την πρώτη εμφάνιση του Λάκη όχι στο ρόλο του χορευτή αλλά σε εκείνον που θα κρίνει τους διαγωνιζόμενους. Πολλοί αναρωτήθηκαν τι είδους κριτική θα κάνει ο Λάκης Γαβαλάς στους παίκτες, μιας και το φόρτε του δεν είναι ο χορός, αλλά η μόδα.

 

Αυτή η απορία φαίνεται πως άγχωσε τον Λάκη και για αυτό έδειξε αρκετά συγκρατημένος στο πρώτο live του show. Ο ατακαδόρος Λάκης δυσκολεύτηκε να παίξει με τις λέξεις, σα να φοβόταν την αντίδραση των υπόλοιπων. Γιατί Λάκη; Αφού και το χειρότερο πράγμα να πεις, το λες με τόσο ευγενικό τρόπο, που μόνο κακία δε θα σου κρατήσει ο άλλος.

Οι not “very Φάνη” ατάκες

Έπαιξε με το επώνυμο της Νικολέττας Καρρά θέλοντας να της πει ότι είναι μια πανέμορφη γυναίκα, με τον Φάνη Λαμπρόπουλο λέγοντας ότι είναι “very funny” και με τον αριθμό δώδεκα που είναι σημαδιακός για εκείνον “12 και η ελπίδα μου κρεμάστηκε”.

Μέχρι εκεί έφτασαν οι ατάκες του Λάκη. Μπορούσε και καλύτερα. Όμως κρατήθηκε.

Αντίθετα, αρκέστηκε στο να σχολιάσει όσο πιο αναίμακτα γινόταν τις εμφανίσεις των χορευτών. Ούτε καν να “σφάξει” με το γάντι ή έστω να “πετάξει” λίγο τηλεοπτικό δηλητήριο. Για να μην μιλήσουμε για το στήσιμό του μπροστά στην κάμερα. Προς στιγμή νομίζαμε ότι το “Άγαλμα” του Πουλόπουλου είχε γραφτεί για αυτόν.

 

Δυστυχώς ο Λάκης, μας έχει καλομάθει και έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά. Που είναι τα δηκτικά σχόλιά του; Το μπλαζέ του ύφος σε συνδυασμό με μια πηγαία ευγένεια που σπάνια συναντάς σε τηλεοπτικό πρόσωπο;

Αυτά θέλουμε από τον Λάκη. Εκτός από τις εκκεντρικές του εμφανίσεις και τα σχόλιά του που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Συζητιόνται. Ξεχνάς άλλωστε τη συμμετοχή του στο “Fab 5”; Τις ατάκες που πετούσε;

 

Ξέρω, είναι το πρώτο live και λογικό ήταν να έχει άγχος. Αλλά το “σκάλωμα” φαίνεται στην κάμερα και είναι έντονο. Αυτό πρέπει να το “δουλέψει” ο Λάκης και αν το κάνει το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας από τους λόγους που θα βλέπουμε “Dancing With The Stars” θα είναι εκείνος.

Κατά τη διάρκεια του show κοιτούσα τον Λάκη από τα backstage και θυμήθηκα όταν βρέθηκα στη δίκη του, πριν από ενάμιση χρόνο. Δεν φανταζόμουν ποτέ τότε ότι ο Λάκης όχι μόνο θα επέστρεφε στην τηλεόραση αλλά θα βρισκόταν κριτής σε ένα από τα πιο γνωστά κυριακάτικα show της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Λάκης, όμως, το είχε υποσχεθεί. Μπορεί να έπεσε, αλλά σηκώθηκε και προχωράει. Τήρησε την υπόσχεσή του και όχι μόνο επέστρεψε αλλά σκοπεύει να μείνει για όσο εκείνος το θελήσει.

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Τα είδαμε όλα στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars 5

Ο Λάκης Γαβαλάς κριτής στο Dancing With The Stars 5