LIFE

10 λογαριασμοί που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσεις στο Instagram

Το Instagram είναι ευρέως διαδεδομένο και αγαπητό κυρίως επειδή δεν έχει πολύ κείμενο και βασίζεται στην εικόνα. Έτσι ένα απλό scroll στην αρχική σελίδα του, μπορεί να σου δημιουργήσει από λιγούρα μέχρι διάθεση για σεξ.

Ανάμεσα λοιπόν στους εκατομμύρια ινσταγκραμικούς λογαριασμούς, υπάρχουν ορισμένοι (μερικές χιλιάδες δηλαδή), που είναι λίγο πιο ευφάνταστοι από τους υπόλοιπους. Ή απλά αξίζει λίγο παραπάνω να τους ακολουθήσεις. Διαλέξαμε τυχαία δέκα από αυτούς.

Lisa Rayski

 

Η Lisa είναι μια δημοσιογράφος από το Λονδίνο. Αυτός είναι ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, όπου και μοιράζεται με τους followers της το καθημερινό της outfit, καθώς και ευκαιρίες αγοράς online. Αν δε σε ενδιαφέρουν όλα αυτά να προσθέσω πόσο κούκλα είναι και πόσο υπέροχη αισθητική έχει.

Prue Stent

 

Ένας από τους πιο artistic λογαριασμούς που θα βρεις μετά από μια αναζήτηση στο Instagram. Είναι από την Αυστραλία, μόλις 21 χρονών και εξαιρετικά ταλαντούχα. Όπως θα δεις κι εσύ, αγαπά το ροζ, τα μπαλόνια, το γυμνό, τη φύση και τις αφηρημένες φωτογραφίες. Ψάχνεις έμπνευση; Εδώ είναι.

Humza Deas

 

Αν φοβάσαι τα ύψη, μην ακολουθήσεις τον Humza Deas. Πρόκειται για έναν φωτογράφο από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος προκειμένου να τραβήξει τις φωτογραφίες του σκαρφαλώνει στα πιο απίθανα μέρη και πετυχαίνει τις πιο μοναδικές στιγμές στη ζωή της πόλης του. Οι εικόνες του θα σου κόψουν την ανάσα.

Sumo

 

Ο Sumo είναι ένα μπουλντόγκ από την Αυστραλία. Βασικά είναι ΤΟ μπουλντόγκ από την Αυστραλία. Έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και καλά κάνει. Αν δεν είχε ο Sumo Instagram, τότε ποιο τετράποδο;

Fashion Urbanist

 

Αυτό το κορίτσι είναι δικό μας. Από την Ελλάδα. Με ακολούθησε μια μέρα τυχαία και από τότε μπαίνω και χαζεύω τα υπέροχα γεωμετρικά και μινιμαλιστικά κολλάζ που φτιάχνει. Εμπνέεται από τη μόδα, το άσπρο και το μαύρο και δημιουργεί outfits με φόντο το γκρι της πόλης.

A couple cooks

 

H Σόνια και ο Άλεξ είναι ζευγάρι και στη ζωή και στο Instagram. Ο λογαριασμός αυτός έχει δύο ιδιοκτήτες και επικεντρώνεται στις υγιεινές συνταγές τους. Πρόκειται για μια συγγραφέα κι έναν φωτογράφο που ζουν μαζί και προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο πόσο απλό είναι να τρως υγιεινά στο σπίτι σου.

Sarah Bahbah

 

Η Sarah είναι από την Αυστραλία και είναι φωτογράφος. Αυτά τα δυο στοιχεία από μόνα τους φυσικά δεν αρκούν για να την ακολουθήσεις. Αλλά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της έμπνευσής της προέρχεται από το φαγητό σε συνδυασμό με το γυμνό θα έπρεπε να σου εξάψει την περιέργεια. Ένας εξαιρετικά pop και funky λογαριασμός που θα σου δημιουργήσει σίγουρα λιγούρα.

Bikini Body Mommy

 

H Briana Christine έγινε μαμά (και να της ζήσει), αλλά δε μπορούσε να συμφιλιωθεί με τη νέα εικόνα του σώματός της (και πολύ καλά έκανε!) και αποφάσισε να ξεκινήσει άσκηση και διατροφή. Πλέον, έχοντας αξιοζήλευτους κοιλιακούς προσφέρει συμβουλές και κίνητρο σε όλες εκείνες (τις μαμάδες κυρίως) που θέλουν να γίνουν σαν αυτήν. Είναι πολλές!

The Fat Jewish

 

Ο “χοντρός Εβραίος” είναι ένας λογαριασμός που σατιρίζει την επικαιρότητα. Απλά το κάνει ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ. Είναι από αυτά τα αστεία που σε κάνουν να γελάς με το πόσο ηλιθιωδώς έξυπνα είναι. Δεν ξέρω αν αυτό έβγαζε νόημα, πάντως σίγουρα τα δικά του posts βγάζουν… κάποιο νόημα. Τουλάχιστον το πιάνουν οι 3 εκατομμύρια followers του.

Hot Dudes Reading

 

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή, αυτός ο εκπληκτικός λογαριασμός με τα μόλις 35 posts, αλλά τους 400 και βάλε, χιλιάδες ακόλουθους. Πρόκειται για φωτογραφίες που δείχνουν απλά ωραίους άντρες (για όλα τα γούστα) να διαβάζουν. Τι είναι πιο σέξι από έναν ωραίο άντρα που διαβάζει; Όχι κάτι που μπορώ να σκεφτώ άμεσα..