LIFE

10 συμπρωταγωνιστές που αντιπαθούσαν ο ένας τον άλλον

Ήξερες ότι η Sarah Jessica Parker ήταν σε ρήξη με την Kim Cattrall στο Sex and the city ή ότι ο Ryan Gosling μισιόταν την Rachel McAdams στο "Ημερολόγιο";

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Πολλοί πρωταγωνιστές σε σήριαλ ή ταινίες ποτέ δε συμπαθήθηκαν ή έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν, όπως ο Shia LaBeouf στον Tom Hardy.

10 χαρακτηριστικά παραδείγματα έρχονται να μας αποδείξουν ότι τα πάντα δεν είναι ρόδινα σε αυτή τη ζωή. Πόσο μάλλον οι ανθρώπινες σχέσεις και συνεργασίες.

Romeo + Juliet: Claire Danes – Leonardo DiCaprio

Μπορεί η Claire Danes και ο Leonardo DiCaprio να ήταν το “χτυπημένο” από έρωτα ζευγάρι στην ταινία “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” ωστόσο δεν είχαν τα ίδια αισθήματα, πίσω από τις κάμερες. Η ηθοποιός τον απέφευγε όσο το δυνατόν γινόταν στα γυρίσματα και ήταν η χαρά της όταν δεν είχε κοινή σκηνή με τον Leo. Χμ, τι να της έκανε άραγε ο Leo;

Charlie’s Angels: Lucy Liu – Bill Murray

Ένας μεγάλος τσακωμός έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας “Οι άγγελοι του Τσάρλι”. Συγκεκριμένα, ο Bill Murray επιτέθηκε λεκτικά στην Lucy Liu λέγοντάς της ότι δεν είναι ικανή ηθοποιός. Στο σίκουελ της ταινίας ο Murray αντικαταστάθηκε από τον Bernic Mac.

Lawless: Shia LaBeouf – Tom Hardy

Σε αυτό το δίδυμο ο τσακωμός δεν ήταν λεκτικός αλλά προχώρησε ένα επίπεδο παραπάνω. Συγκεκριμένα, ο Tom Hardy δήλωσε ότι ο Shia LaBeouf τον χτύπησε στα παρασκήνια με τον ηθοποιό να υποστηρίζει ότι ήταν μέρος του “αδελφικού δεσμού” που ανέπτυξαν στα γυρίσματα. Εμ, δεν μας έπεισε.

Sliver: Sharon Stone – Billy Baldwin

Μπορεί η Sharon Stone και ο Billy Baldwin να είχαν “καυτές” σκηνές στην ταινία Sliver ωστόσο στην πραγματικότητα είχαν κάκιστες σχέσεις. Η Stone αντιπαθούσε τόσο πολύ τον Baldwin που έφτασε στο σημείο να του δαγκώσει τη γλώσσα του σε μια από τις “τρυφερές” σκηνές τους. Μόνο τρυφερές δεν ήταν!

Hollywood Homicide: Harrison Ford – Josh Hartnett

Ο Harrison Ford  με τον Josh Hartnett τσακωνόντουσαν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ ο Hartnett είχε αποκαλύψει ότι με το ζόρι κοίταζε ο ένας τον άλλον και στην περιοδεία για την προώθηση της ταινίας είχαν συνεχώς λογομαχίες.

Desperate Housewives: Teri Hatcher – Marcia Cross

Μπορεί οι “Νοικοκυρές σε απόγνωση” να έδειχναν προς τα έξω μια χαρούμενη και ενωμένη παρέα αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Η Teri Hatcher απόμακρη και γενικά αποκομμένη. Μάλιστα, η συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά, Eva Longoria, είχε πει σε συνέντευξή της ότι η Teri ήταν μοναχική. Επίσης, είχε τσακωθεί με την Marcia Cross η οποία εκνευρίστηκε επειδή η Teri στη φωτογράφιση για το περιοδικό Vanity Fair στεκόταν στο κέντρο και μπροστά.

Glee: Naya Rivera – Lea Michele

Κάκιστες σχέσεις είχαν η Naya Rivera και η Lea Michele κατά τη διάρκεια της σειράς Glee. Η Michele ήθελε να φύγει η Rivera από τη σειρά κάτι που όντως έγινε στο τέλος της πέμπτης σεζόν.

Sex and the City: Sarah Jessica Parker – Kim Cattrall

Ήξερες ότι η Sarah Jessica Parker και η Kim Cattrall είχαν πολύ κακές σχέσεις στη σειρά αλλά και στις ταινίες του Sex and the City; Κατά τη διάρκεια των ετών συνεχώς είχαν προστριβές ειδικότερα όταν η Kim Cattrall πληροφορήθηκε πως η Sarah Jessica Parker έπαιρνε πολύ υψηλότερο μισθό από τα υπόλοιπα μέλη του καστ. Λογικό να θυμώσει η Kim.

The Notebook: Ryan Gosling – Rachel McAdams

Κάθε φορά που βλέπεις αυτήν την ταινία κλαις για την αγάπη ανάμεσα στον Ryan Gosling και τη Rachel McAdams. Όμως, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μισιόντουσαν και τσακώνονταν ασταμάτητα.

Dirty Dancing: Patrick Swayze – Jennifer Grey

Στην αυτοβιογραφία του, ο Patrick Swayze είχε γράψει για τη συνεργασία του με την Jennifer Grey στην ταινία “Dirty Dancing” αποκαλύπτοντας ότι η συνάδελφός του ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά και συμπεριφερόταν ανόητα, με τον ίδιο να τη χαρακτηρίζει ως αντιεπαγγελματία.

Πηγή: Bustle

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Τα καλύτερα viral videos του 2014 σε λίγα λεπτά

Οι πραγματικοί λόγοι που ήρωες θανατώθηκαν στα σήριαλ