LIFE

5 tips για να βγάλεις την τέλεια selfie οπισθίων

Στο δρόμο που χάραξε η οικογένεια Kardashian, οι selfies οπισθίων (aka butt selfies) είναι πλέον το νέο trend. Αν λοιπόν θες κι εσύ να στείλεις στο αγόρι σου μια selfie με τα κάλλη της πίσω περιοχής σου, τότε φρόντισε να το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς.

Όση γυμναστική κι αν κάνεις, όσο κι αν σε έχει προικίσει η μαμά και ο μπαμπάς σου με εξαιρετικά γονίδια που αψηφούν τη βαρύτητα, μια λάθος γωνία μπορεί να καταστρέψει το θαύμα που συντελείται στα οπίσθιά σου. Αντίθετα, μια σωστή λήψη, μπορεί να σώσει και την παραμικρή ατέλεια που σε ενοχλεί. Για να δούμε τα tips.

Xρησιμοποίησε τους καθρέφτες σωστά

#NoFilter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Όπως η Kim, έτσι κι εσύ, βρες έναν ολόσωμο καθρέφτη για να φωτογραφίσεις την επίμαχη περιοχή. Δοκίμασε την τεχνική που βλέπεις, “πάνω από τον ώμο”, ή βγάλε ένα κοντινό, χωρίς το πρόσωπό σου στο πλάνο

Βάλε το σωστό εσώρουχο

Ένα σωστό κόψιμο που κολακεύει τα οπίσθιά σου, θα έχει το αποτέλεσμα που έχει ένα καλό σουτιέν για το ντεκολτέ σου. Δίνει την ψευδαίσθηση πιο στρογγυλού και σμιλευμένου πισινού. Δοκίμασε το brazilian cut, είναι πιο κολακευτικό από τα strings.

Zήτα βοήθεια από την κολλητή σου

follow @squatspo for some booty motivation!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jen Selter (@jenselter) στις

 

Δεν υπάρχει καλύτερο τεστ αληθινής φιλίας από το να βγάλετε μια sexy selfie μαζί. Ζήτα της να σε φωτογραφίσει, ενώ βλέπει σε ποια γωνία δείχνει καλύτερο το σώμα σου.

Κάνε τα οπίσθιά σου να φαίνονται τεράστια

stay tuned today on my app for more desert shots x

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης King Kylie (@kyliejenner) στις

 

Η λήψη από την κάτω γωνία θα κάνει τα οπίσθιά σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά.

Στα τέσσερα

Αυτή η στάση δεν κάνει μόνο τα οπίσθιά σου να δείχνουν πιο στητά, αλλά βάζει και το ντεκολτέ σου στο πλάνο – αν θες να μπει δηλαδή.