WATCHLIST

5 ηθοποιοί που ήταν μεθυσμένοι όταν γύριζαν ταινία

Τώρα που κάνει ζέστη, όταν γυρνάς στο σπίτι θέλεις να ανάψεις το κλιματιστικό και να φτιάξεις να πιεις μία ωραία μαργαρίτα. Σωστά; (Αν λάθος, τότε σου προτείνουμε να το κάνεις γιατί είναι πολύ ωραία). Κάπως έτσι όμως φαίνεται να σκέφτοντουσαν και κάποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί - με τη μόνη διαφορά που αυτό το έκαναν όταν βρισκόντουσαν στα πλατό και γύριζαν ταινία.

Κάνε μου Λίγο Χικ

Daniel Radcliffe

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Daniel είχε ένα μικρό προβληματάκι με το αλκοόλ και δεν είχε διστάσει ακόμα και να υποδυθεί τον Harry Potter μεθυσμένο. “Πήγαινα στη δουλειά και ήμουν ακόμα μεθυσμένος. Μπορώ να δω σκηνές στην οποίες ήμουν τελείως στο χάσιμο. Νεκρός πίσω από τη ματιά μου. Έχω μία προσωπικότητα που εθίζεται εύκολα. Και αυτό ήταν πρόβλημα”.

Jennifer Lawrence

 

H αγαπημένη μας Jennifer είχε παραδεχτεί ότι είχε μεθύσει μαζί με το υπόλοιπο cast του Catching Fire. Μάλιστα σε συνέντευξή της στον David Letterman είχε πει πως βαριόταν τόσο πολύ στα γυρίσματα της ταινίας, όπου καθόταν στο trailer της και έπινε Pina Colada τη μία μετά την άλλη.

Shia Labeouf

 

Για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Lawless, o Shia τα έτσουξε ένα βράδυ πριν τα γυρίσματα αρκετά παραπάνω (κάτι που συνηθίζει μάλλον να κάνει αν κρίνουμε από το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε με αυτόν). “Το έκανα για την ταινία. Δεν θα έπινα χωρίς λόγο. Το έκανα, γιατί όταν πήγα στο πλατό, την επόμενη μέρα, τα μάτια μου ήταν κόκκινα και το πρόσωπό μου είχε αυτό το πρήξιμο και την κούραση από το αλκόολ, που χρειαζόμουν”.

Anna Kendrick

 

Όταν γύριζε την ταινία Drinking Buddies, η Anna το πίστεψε και μέθυσε. Κατά λάθος βεβαίως βεβαίως. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η ηθοποιός έπινε κανονική μπύρα, γιατί η μπύρα χωρίς αλκοόλ είχε τελειώσει σε προηγούμενες σκηνές. “Έπινα μπύρα και δεν το κατάλαβα, παρά μόνο στα μισά της σκηνής όπου είπα “ώπα, είμαι πραγματικά μεθυσμένη τώρα”.

Johnny Depp

 

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Rum Diary, έτσι για το καλό, ο Johnny Depp και ο σκηνοθέτης Bruce Robinson είχαν πάντα μαζί τους ένα μπουκάλι Chivas, το οποίο βέβαια ανανεωνόταν γιατί ο Johnny το “κατέβαζε”.