WATCHLIST

Το καινούριο trailer της ταινίας “Bridget Jones’s Baby” είναι εδώ

Όταν διάβασα για πρώτη φορά ότι η Bridget Jones επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα.

Το αποτυχημένο, κατά την ταπεινή μου άποψη, sequel δεν είχε λόγο ύπαρξης και πολλοί ήταν αυτοί (μεταξύ τους και εγώ) που απλά το αγνόησαν και συνέχισαν να δείχνουν την αγάπη τους στην πρώτη ταινία. Πριν λίγες ώρες ωστόσο είδα για πρώτη φορά το trailer της 3ης ταινίας και εχμ.. να, σαν να άλλαξα λίγο γνώμη. Δεν λέω ότι θα είναι το ίδιο φανταστική με την πρώτη (βασικά τίποτα δεν είναι το ίδιο φανταστικό με αυτή), αλλά έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία που με έπεισαν να την δω.

Λέγοντας μερικά καλά στοιχεία εννοώ φυσικά ότι θα δούμε τον Patrick Dempsey για πρώτη φορά στην post Grey’s φάση του (Yasss). Πάντως, για να τα λέμε και όλα, μπράβο- ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ σε αυτόν που τον επέλεξε. Η παρουσία του  βέβαια σημαίνει ένα πράγμα· ότι θα δούμε μάχη μεταξύ του Ψόλιν- συγνώμη εννοούσα Colin, και του Patrick για τα μάτια της Renée.

Σίγουρα δεν θα είναι σαν την άβολη σκηνή που είχαμε δει στην πρώτη ταινία με τον Hugh Grant, γιατί τα έχουν τα χρονάκια τους οι πρωταγωνιστές και *θεωρητικά πάντα* έχουν ωριμάσει, but still θέλω πολύ να τους δω να παλεύουν για να αποδείξουν ποιος την αγαπάει περισσότερο. Στα συν της υπόθεσης είναι η πάντα υπέροχη Renée, η οποία μας είχε λείψει λιγουλάκι.

Αρκετά όμως με το μπίρι, μπρίρι. Πάτησε play για να δεις και μόνη σου για τι πράγμα μιλάω.