WATCHLIST

Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Amy Winehouse πριν γίνει διάσημη

Πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ "FRANK" ο Charles Moriarty φωτογράφισε την Amy Winehouse στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Τώρα, θέλοντας να εκδόσει ένα βιβλίο με το υλικό που έχει, καλεί τον κόσμο μέσω του Kickstarter να τον βοηθήσει.

“Μόνο μερικές από αυτές τις φωτογραφίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στην πλειοψηφία τους έμεναν ακυκλοφόρητες – μέχρι σήμερα” εξηγεί. Όπως προσθέτει, πιστεύει ότι είναι ντοκουμέντα που δείχνουν την ειλικρίνεια της Amy Winehouse και τον πραγματικό της εαυτό, όπως ήταν πριν την αναγνώριση και τη φήμη.

“Στην πάροδο των χρόνων έχω δει εκατοντάδες εικόνες της Amy, από εξαιρετικούς φωτογράφους σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτές του Charles Moriarty ξεχωρίζουν” γράφει στο ανέκδοτο βιβλίο ο Asif Kapadia, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “AMY”.

Όπως αναφέρει ο Moriarty, στην έκδοση θα περιέχονται περίπου 50 με 60 πορτρέτα της Amy Winehouse. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Moriarty είναι ο ίδιος φωτογράφος που τη φωτογράφισε για το εξώφυλλο του FRANK που κυκλοφόρησε το 2003. Παρέμειναν φίλοι, όπως λέει ο ίδιος στο DAZED,  περίπου ως το 2005.

Πηγή: Kickstarter