WATCHLIST

H Gwen Stefani και ο Blake Shelton έκαναν έρωτα με τα μάτια

Φέρτε το #relationshipgoals και βάλτε το σε κάθε κοινή εμφάνιση της Gwen Stefani και του Blake Shelton. Το φρέσκο και φουλ ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz έδειξε για ακόμα μία φορά τον έρωτά τους, μονάχα που αυτή τη φορά δεν το έκαναν μπροστά σε δυο τρεις ανθρώπους, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το νέο τους ντουέτο “Go Ahead and Break My Heart” κατά τη διάρκεια των Billboard Music Awards και δεν έπαψαν ούτε λεπτό να κοιτάνε ο ένας τον άλλον. Τι και αν από κάτω βρίσκονταν τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σκηνής, τι και αν τους παρακολουθούσε κόσμος και κοσμάκης μέσω των τηλεοράσεων, εκείνοι δεν πήρα τα μάτια τους ο ένας από τον άλλον.

Και στο τέλος αγκαλιάστηκαν κιόλας και εκεί ήταν που λιγώσαμε.

 

Να πούμε ότι η Gwen και ο Blake ξεκίνησαν να βγαίνουν τον περασμένο χρόνο, ενώ και οι δύο είχαν σχετικά μόλις χωρίσει από τους τότε συντρόφους τους. Όπως παραδέχθηκε ο Shelton στην Ellen DeGeneres το τραγούδι αυτό (που μεταξύ άλλων λέει “Maybe we could just hang a while/ Maybe we can make each other smile”) το έγραψε αρχικά για να εντυπωσιάσει την Stefani, αλλά μόλις οι δυο τους άρχισαν να συνεργάζονται όλο αυτό έγινε περισσότερο φανταστικό απ’ όσο φανταζόταν.

Ωωωωωωω.