WATCHLIST

Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion: Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές της

Η πιο θετική συναυλία της χρονιάς διοργανώθηκε για ένατη χρονιά από την Amita Motion. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι πλέον ο θεσμός που λατρεύουμε να παρακολουθούμε.

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ η σκηνή στήθηκε από νωρίς για να υποδεχθεί περισσότερους από 65.000 κόσμου που ήταν εκεί με ένα μεγάλο χαμόγελο. Το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι παρέσυρε το κοινό. Χορός, τραγούδι και χαρά. Τίποτα άλλο δε χρειαζόσουν. Με εισιτήριο το χαμόγελό μας διασκεδάσαμε και είδαμε τους αγαπημένους μας on stage. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion της Coca-Cola Τρία Έψιλον ήταν αυτό που χρειαζόμασταν.

 

Η συναυλία άνοιξε με τους Freaky Fortune και τον Riskykidd. Πώς θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά; Τα αγόρια προκάλεσαν χαμό μέχρι τη στιγμή που ο Θέμης Γεωργαντάς, παρουσιαστής της συναυλίας, εμφανίστηκε. Η προσωποποίηση της χαράς, του κεφιού και του γλεντιού. Ο κατάλληλος για το event.

ΜΕΛΙSSES, Demy, Boys & Noise και Στέλιος Λεγάκης πήραν θέση. Και τι ακολούθησε; Ο θεός Κώστας Μαρτάκης. Μαύρη στενή μπλούζα και πράσινο παντελόνι. Τα κορίτσια που ήταν στο κοινό (ναι και εγώ) έχασαν την ανάσα τους.

 

Dj Kas, Oge, Josephine, Steve και Toquel έφεραν τα πάνω κάτω. Το σύνολο της Josephine το θέλουμε εδώ και τώρα. Ευτυχώς ξεχάσαμε αυτές τις ποδάρες γιατί τα μάτια μας αντίκρισαν τον Μύρωνα Στρατή, τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον Stan. Τρέλα με τον Stan, τρέλα.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Demy και Ελένη Φουρέιρα έδωσαν τη ”χαριστική” βολή. Πόση ομορφιά να αντέξουμε και εμείς; Η βραδιά είχε και Stavento. Τρελαθήκαμε Μιχάλη και εμείς, είναι αλήθεια.

Οι καλύτερες στιγμές της συναυλίας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι παιδί γενναίο και για αυτό θα τον βλέπαμε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη φορά

Είναι θεός, ήλιος καλοκαιρινός, φθινοπωρινός, ανοιξιάτικος και ό,τι άλλο σκεφτείς

Το νέο look της Ελένης Φουρέιρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. So sexy

Οι Boys & Noise είναι η λατρεία των κοριτσιών. Επιβεβαιώνουμε

Η Demy ήταν η πιο γλυκιά παρουσία

Λέγαμε πως σας αγαπάμε και λέγαμε μόνο την αλήθεια, Melisses

Κάπως ερωτευτήκαμε με τον Γιώργο Σαμπάνη

Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα μετέφεραν την παρεϊστικη διάθεσή τους

Οι φανατικές του Stan είναι πάααααρα πολλές

Τρελαίνομαι Μιχάλη, τρελαίνομαι

Και του χρόνου εκεί θα είμαστε!!!!