LADY GAGA

Lady Gaga: «Καλή κυρία η Madonna αλλά εγώ κάνω τα πάντα μόνη μου στη μουσική μου»

Τις έχουμε δει μαζί στη σκηνή σε shows, σπάνια -δε- θυμούνται να μιλήσουν με καλά λόγια η μία για την άλλη, αλλά κατά κύριο λόγο έχει γίνει φανερό ότι η Madonna και η Lady Gaga δεν τρέφουν και τα πιο θερμά αισθήματα η μία για την άλλη.

Συνέχεια σε αυτή την άτυπη πλην φανερή κόντρα έδωσε η Lady Gaga με τις πρόσφατες δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου βρέθηκε καλεσμένη, λέγοντας τα εξής, αναφερόμενη στη βασίλισσα της ποπ, Madonna: “Η Madonna κι εγώ είμαστε πολύ διαφορετικές, δεν θα έκανα καν μια σύγκριση ανάμεσα στις δυο μας. Δεν έχω πρόθεση να φανώ ασεβής απέναντί της, είναι καλή κυρία κι έχει σημειώσει μια φανταστική και τεράστια καριέρα. Είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ όλων των εποχών. Αλλά εγώ παίζω πολλά όργανα, γράφω όλη τη μουσική μου μόνη μου, περνάω πολλές ώρες καθημερινά στο στούντιο. Είμαι παραγωγός, είμαι στιχουργός. Αυτό που κάνω εγώ είναι διαφορετικό”.

Η Madonna φυσικά και δεν θα άφηνε αυτή τη δήλωση της Lady Gaga να περάσει αναπάντητη κι έτσι τη σχολίασε μέσω των social media, με ένα meme της Hilary Clinton, το οποίο όπως φαίνεται στη συνέχεια απέσυρε. Σε αυτό, η υποψήφια για την προεδρία φαίνεται να κρατά ένα τηλέφωνο στο χέρι, φορώντας μαύρα γυαλιά και στην εικόνα αναγράφεται: “Δεν μπορώ να σε ακούσω. Είμαι πολύ απασχολημένη να είμαι «γαμ@@@η»”. Η βασίλισσα της ποπ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο instagram: “Σαν το αφεντικό! LOL”.