BEYONCE

VMΑs: Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που έκανε η Beyonce

Κυριακή χτες, μέρα χαλαρώσης και ηρεμίας· βγαίνεις για καφέ και φαγητό με τους φίλους σου και γυρνάς νωρίς στο σπίτι για να προετοιμαστείς για την βαρετή Δευτέρα που ξημερώνει. Και έρχεται η ώρα που το απαίσιο ξυπνητήρι χτυπάει πολλές φορές και αναγκάζεσαι να σηκωθείς από το κρεβάτι. Μόνο που αυτή τη φορά όταν ανοίγεις τα μάτια σου βλέπεις την εμφάνιση της Beyonce από τη χτεσινή τελετή των VMA's και όλα γύρω σου μοιάζουν πιο όμορφα απλά γιατί πήρες μια γεύση από την Queen.

*παίρνει μια βαθιά ανάσα, πατάει ξανά play στο βίντεο*

Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω ακούσει το Lemonade από τη στιγμή που βγήκε και άλλες πόσες έχω χαζέψει φωτογραφίες και βίντεο από την περιοδεία της όμως κάθε, μα ΚΑΘΕ φορά αυτή η γυναίκα καταφέρνει να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό και για αυτό ευχαριστώ τους παλιούς και καινούργιους θεούς που την έφεραν σε αυτόν τον κόσμο.

Σοβαρά τώρα, είναι η Queen των πάντων- δεν ακούω κουβέντα και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά χτες, όταν ανέβηκε στη σκηνή και επί 15 λεπτά γέμισε κάθε τετραγωνικό εκατοστό της. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στην μουσική και η Bey κατάφερε να λάμψει και να κλέψει ανενόχλητη το thunder της Britney που εμφανίστηκε ξανά μετά από 9 χρόνια στα VMΑs αλλά και της Rihanna που βραβεύτηκε με το με το Michael Jackson Video Vanguard Award (για το πρώτο δεν μας νοιάζει, αλλά για το δεύτερο λίγο μας πείραξε γιατί Riri ίσον καρδούλες). Α, ναι εμφανίστηκε λέει και η Nicki Minaj με την Ariana Grande και ήταν η KimK με τον Kanye εκεί, αλλά who cares, πάμε παρακάτω.

Στην επική αυτή εμφάνιση η Bey μας έδωσε μια μικρή γεύση από τα live που κάνει στην περιοδεία της και τραγούδησε μερικά από τα πιο υπέροχα κομμάτια του Lemonade (για να μας αποτελειώσει φυσικά ακουγόταν και η φανταστική ποίηση που γράφτηκε για την ταινία). Το Pray you catch me ήταν τραγούδι που άνοιξε το 15λεπτο έπος και έκλεισε φυσικά με το Formation που με έκανε να ανατριχιάσω, να θέλω να κλάψω αλλά κυρίως να την ευχαριστήσω που υπάρχει και με κάθε της εμφάνιση μας χαρίζει λίγη από την αστερόσκονη που την περιβάλλει.

Μια απορία έχουμε μόνο, πώς στο καλό καταφέρνει και κοπανιέται τόση ώρα χωρίς να ιδρώσει;;; *βάζει για 6η φορά να δει το βίντεο*

Προφανώς και το Formation πήρε το βραβείο για την καλύτερη σκηνοθεσία, μοντάζ, φωτογραφία, χορογραφία και για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς- ΠΡΟΦΑΝΩΣ όπως ΚΑΙ το Hold Up για το καλύτερο γυναικείο βίντεο, ενώ το Lemonade πήρε το βραβείο καλύτερου μεγάλου μήκους βίντεο. Άντε και στα Όσκαρ!

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image