WATCHLIST

15 αξέχαστες στιγμές από το SNL (περιέχει Justin Timberlake – λυσσάξτε)

Όσοι δε γνωρίζετε την εκπομπή "Saturday Night Live", κάτι κάνετε λάθος όλα αυτά τα χρόνια.

Πρώτον διότι βρίσκεται στον αέρα εδώ και τέσσερις δεκαετίες και δεύτερον γιατί τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία δεν έχετε τη δικαιολογία ότι δε μπορούσατε να το δείτε επειδή παιζόταν στην αμερικάνικη τηλεόραση. Internet, hello?

Το SNL, είναι ένα κωμικό late night show που γιόρτασε στις 15 Φεβρουαρίου τα τεσσαρακοστά του γενέθλια. Στην έναρξη του show είδαμε τον μοναδικό Jimmy Fallon σε ένα sketch παρέα με τον φίλο του Justin Timberlake, το οποίο ήταν γεμάτο αποσπάσματα – αναμνήσεις από παλιότερες εκπομπές του SNL, σε hip hop ρυθμούς.

Ακολουθούν ελάχιστες από τις καλύτερες στιγμές του show:

Church Chat

Δείτε την κυρία θεούσα να σχολιάζει όλα όσα παίζονται στην αμερικάνικη τηλεόραση, από τα Kardashians και το 16 and pregnant, μέχρι τον Justin Bieber.

Cheerleaders

Σε ένα από τα κλασικά snl σκετσάκια, ο Will Ferrell και η Cheri Oteri, είναι μαθητές λυκείου που έχουν πιεί υπερβολικά πολύ καφέ προκειμένουν να προετοιμαστούν για cheerleaders. Ο διάλογος, απολαυστικός. (1996)

Philip and Grace

O Mike Myers και η Nicole Kidman είναι κάτι περίεργα εξάχρονα τα οποία στην πραγματικότητα έχουν έναν αρκετά “ενήλικο” διάλογο. (1993)

Leevi’s 3 Legged Jeans

“Τίποτα σ’ αυτόν τον κόσμο δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το τζιν σου, όταν φοράς ένα τζιν με τρία μπατζάκια”. Ένα σποτάκι – παρωδία για διαφήμιση της Leevi’s του 1991.

Samurai Delicatessen

To 1975, o John Belushi, ως Samurai Delicatessen, υποσχόταν στους πελάτες του ότι θα τους προσφέρει το καλύτερο σάντουιτς, χρησιμοποιώντας τις “μαγικές” ικανότητες των σαμουράι…

St. Monica’s Talent Auditions

Ο πρόγονος του X-Factor είναι οι auditions του λυκείου St. Monica. H Molly Shannon, ως Mary Katherine Gallagher, δείχνει το ταλέντο της μπροστά σ’ έναν ιερές που παίζει ο Gabriel Byrne. Όλα αυτά το 1995.

VeganVille

Πώς θα σου φαινόταν αν καθώς διέσχιζες το δρόμο, ο Justin Timberlake χόρευε ντυμένος τυρί ή βούτυρο ή κάτι τέτοιο και προσπαθούσε να σε κάνει να μην ξαναφάς κρέας; Vegan αμέσως!

Mark Wahlberg talks to animals

Ο πρωταγωνιστής της κάφρικης ταινιάρας “Ted”, Andy Samberg, αποφασίζει να είναι ο Mark Wahlberg και για κάποιο λόγο να μιλήσει στα ζώα. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση, είναι απλά αστείο.

Debbie Downer

O χαρακτήρας της Rachel Dratch, η Debbie Downer, είναι αυτό που θα λέγαμε “η ψυχή της παρέας”, αλλά απ’ την αντίθετη. Μίζερη, πάντα με τον κακό λόγο στο στόμα, ενώ έχει τερματίσει την κινδυνολογία. Κάπου εκεί βλέπουμε και τη Linday Lohan, τον Jimmy Fallon και μερικά γελάκια εκτός σεναρίου.

Stefon

O Bill Hader είναι ο Stefon που μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Ανεξάρτητα απ’ το τι λέει, και μόνο το ύφος, οι κινήσεις και η φωνή είναι τόσο γελοία, που ακόμα και ο ίδιος δεν κρατιέται και βάζει τα γέλια.

Coffee Talk

Ο Μike Meyers, η Madonna και η Roseanne, είναι τρεις Εβραίες γυναίκες που κουτσομπολεύουν. Πέρα απ’ το πόσο γελοία είναι η βασίλισσα της ποπ, αυτό το απόσπασμα έχει ξεχωριστή αξία γιατί η Barbara Streisand εμφανίζεται στο πλατό, ενώ κανείς δεν ήξερε πραγματικά ότι θα έρθει.

Chanukah Song

O Adam Sandler το 1994, φρόντισε να δημιουργήσει ένα τραγούδι για το Hanukah, που να μπορούν να τραγουδήσουν όλα τα παιδιά των Εβραίων, με μία λίστα πολλών ανθρώπων που είναι επίσης Εβραίοι.

Mister Robinson’s Neighborhood

Ο Εddie Murphy ανοίγει το δώρο που του έδωσε η Annita, και φροντίζει να μας μάθει πώς να χρησιμοποιούμε μια καινούρια λέξη. Το βίντεο αυτό είναι από το 1983.

Chippendales

O Patrick Swayze και ο Chris Farley προσπαθούν να διεκδικήσουν μια θέση για τους “Chippendales”. Γι’ αυτό το λόγο χορεύουν και γδύνονται και χορεύουν. Μπορεί να το βλέπεις και στον ύπνο σου. (Ο Swayze είναι ΙΔΙΟΣ ο Λάιονο των Thundercats).

Dick in a Box

Justin Timberlake γι ακόμα μια φορά με το αξεπέραστο “Dick in a box”. Χωρίς περαιτέρω σχόλια.

 

Περισσότερη τηλεόραση στο LadyLike:

10η Εντολή: Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να δεις το Empire!

H Shonda Rhimes ξέρει να “κάνει τηλεόραση” για γυναίκες