ANT1

Οι 3 πιο κουλές τηλεοπτικές στιγμές της εβδομάδας

Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν πλούσια σε πρεμιέρες και σε.. κουλές τηλεοπτικές στιγμές. Με μεγάλη αγωνία παρακολουθήσαμε τα προγράμματα, παλιά και νέα και μερικές φορές μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Σε περίπτωση που βρισκόσουν σε κάποιο άλλο πλανήτη ή απλά δεν θέλεις να ανοίξεις την τηλεόραση, δες τις πιο awkward στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης την εβδομάδα που μας πέρασε. Ξεχώρισαν με την αξία τους.

1. Η Ελένη με το ψεύτικο μωρό

Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό aka Ελένη αγκαλιά με ψεύτικο μωρό κάνει βόλτες στο πλατό, είχαμε πατήσει mute στην τηλεόραση και το θέαμα ήταν ίσως λίγο πιο αστείο από ότι μπορεί γενικά να φαινόταν σε συνδυασμό με τον ήχο. Όπως και να’ χει, ειδικά η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σουρεάλ.

 

2. Το Happy Day έφαγε σκυλοτροφή

Το έχουμε ξανακούσει κάποιοι να δοκιμάζουν ή να μπερδεύουν τα μπισκοτάκια για σκύλους με τα δικά τους. Μπορεί και να μην είναι ακατάλληλα για κατανάλωση αλλά για κάποιο λόγο είναι στην κατηγορία “σκυλοτροφή” άρα είναι για σκύλους.

 

3. Η έναρξη του “Πρω1νού”

 

Αντί περιγραφής σε αυτή την τηλεοπτική στιγμή, παραθέτουμε μερικές αράδες:

Θέμης Γεωργαντάς: Πρωινό και πάλι είμαι εδώ, να φύγω δε μπορώ, τα κόκαλα θα αφήσω στο πλατό. Πρωινός τύπος δεν είμαι εγώ, μα άλλαξα μυαλό και δεν αλλάζω εγώ το Πρωινό.

Σάσα Σταμάτη: Ας με λέτε τρελή, μ ‘αγαπάτε πολύ, με χρειάζεστε, ας με λέτε τρελή, στην Τήνο μαζί μου θα λιάζεστε.

Λίτσα Πατέρα: Βγήκανε τ’ άστρα και οι κοπέλες με τα άσπρα περιμένουν τον Δία να φανεί. Την Αφροδίτη που θα έρθει την Τρίτη για να φέρει αγάπη αληθινή.

Αργυρώ Μπαρμπαρήγου: Θα σας κάνω μακαρόνια με κιμά για να φάτε.

Σπύρος Σούλης: Ανακαίνιση τώρα.

Φαίη Σκορδά: Το Πρω1νό θα στο σερβίρω και φέτος εγώ.

Γιώργος Λιάγκας: Έξω από τα δόντια θα τα λέω και ποιον θα βλέπετε οέο;

Διονύσης Αλέρτας: Έγινα πάστρι, έγινα πάστρι και φτιάχνω υποβρύχια.

*Σημαντική επισήμανση: Η σειρά είναι τυχαία. Επίσης, είναι μόνο η αρχή! Καλή σεζόν κορίτσια να έχουμε.