WATCHLIST

Να γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι η μεγαλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα

Λίγες μέρες πριν, η Ελένη Μενεγάκη κλήρωσε στην εκπομπή της το ποσό των εννέα χιλιάδων ευρώ. Όταν έβγαλε σε τηλεφωνική γραμμή τη νικήτρια της κλήρωσης, εκείνη της αποκάλυψε πως είναι η ίδια που είχε κερδίσει τρία χρόνια πριν ένα αυτοκίνητο από την ίδια εκπομπή. Η Ελένη φυσικά δεν το πίστευε και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για την αντίδρασή της, που ήταν να πέσει στα πατώματα και να κάνει αέρα στον εαυτό της.

 

Η Κατερίνα Στόλη δουλεύει ως καθαρίστρια στα Γιαννιτσά. Την πρώτη φορά που κέρδισε το αυτοκίνητο είπε πολύ διστακτικά το επάγγελμά της, και τόσο η Ελένη όσο και οι συνεργάτες της, χειροκρότησαν που το δώρο φτάνει σε χέρια που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η σημερινή νικήτρια των εννέα χιλιάδων ευρώ, βρέθηκε στο studio μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και συζήτησαν για τη σύμπτωση της διπλής της νίκης, και την τύχη που έχει. Όσο κι αν υπάρχουν σχόλια που μιλούν για στημένο παιχνίδι και σκηνοθετημένο σκηνικό για το θεαθήναι, η εκτίμηση που τρέφω για το μυαλό και τον τρόπο που διαχειρίζεται η Ελένη Μενεγάκη την περσόνα της και την εκπομπή της, δε μου επιτρέπουν να τα πιστέψω.

Αν μη τι άλλο, κάθε φορά που έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της, πάντα λατρεύει να χαρίζει στον κόσμο δώρα – είχα κερδίσει κι εγώ ένα νεσεσέρ με καλλυντικά κάποτε. Όσα περισσότερα δίνει, τόσο πιο πολύ το απολαμβάνει. Συνεπώς, βρίσκω ανύπαρκτη την πιθανότητα του στημένου, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος. Στα αξιοσημείωτα του συγκεκριμένου περιστατικού επίσης, πρέπει να μπει και το γεγονός ότι η Ελένη έδειξε στην κάμερα την επιταγή με το χρηματικό ποσό, ο οποίος αντί για εννέα χιλιάδες ευρώ, ήταν 7,112, εξηγώντας ότι παρακρατείται ένα ποσό λόγω των κρατικών φόρων.

 

Για όλ’ αυτά κι επειδή πάντα ο ενθουσιασμός της on air θα είναι μεγαλύτερος από τα καλούπια της τηλεόρασης, η Ελένη θα κάθεται για αρκετά χρόνια ακόμα στο θρόνο της.