GAME OF THRONES

Γιατί ηθοποιός του Game of Thrones κατηγορεί ανοιχτά τη σειρά;

Ο Alexander Siddig είναι ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Doran Martell, τον πρίγκιπα του Ντορν, τον οποίο έφαγε μπαμπέσικα η Ellaria Sand με τις αγριεμένες κόρες της στην αρχή της 6ης σεζόν του Game of Thrones. Σε μία από τις πολύ πρόσφατες συνεντεύξεις του λοιπόν ο Siddig εκφράστηκε με μπόλικο παράπονο όσον αφορά στους μισθούς που "παίζουν" στην δημοφιλέστερη σειρά του κόσμου. 

“Είναι το Game of Thrones, δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν κανέναν” δήλωσε με ειρωνεία ο ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μόνο τα κασέ είναι υψηλά μόνο για τους βασικούς πρωταγωνιστές και πως όλοι οι υπόλοιποι παίρνουν “ψίχουλα”. “Δεν βγάζεις περισσότερα αν παίζεις στο Game of Thrones σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σειρά γιατί βασικά (οι παραγωγοί) δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να πληρώσουν κανέναν”. Τύπου και χάρη σας κάνουμε.

Ο Siddig είναι πολύ πικραμένος γιατί ενώ είχε υπογράψει για ακόμα 4 επεισόδια, ο ρόλος του θανατώθηκε με το “καλημέρα σας” στο πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν. “Κανέναν ηθοποιό δεν συμφέρει να αποσχολείται σ’ ένα σόου σαν κι αυτό για πολύ καιρό γιατί το πρόγραμμά του είναι πάντα ένα χάος”, είπε.

Μαχαιρία στην καρδιά του Alexander Siddig το ότι τον “τελείωσαν” πρόωρα.

Η επίσημη “γραμμή” της σειράς είναι να μην αποκαλύπτει τίποτα για τα κασέ των ηθοποιών της. Παρόλα αυτά διάφορα δημοσιεύματα, όπως αυτό το πολύ πρόσφατο του deadline.com έχουν δώσει σχετικές πληροφορίες. Συγκεκριμένα για κάθε επεισόδιο της 7ης σεζόν (που θα καθυστερήσει φέτος λιγάκι θυμίζουμε), οι Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) και Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) θα μοιράζονται το ποσό των 440.000 ευρώ που ok μόνο λίγο δεν το λες, αλλά όπως λέει κι ο Siddig, αυτοί είναι οι “σταρούμπες” της σειράς.