WATCHLIST

Πώς αποχαιρέτησε το κοινό η Κατερίνα Καινούργιου

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή του Alpha "Λόγω ΤiViς", με την Κατερίνα Καινούργιου να αποχαιρετά συγκινημένη αλλά χαμογελαστή το κοινό, γνωστοποιώντας ότι θα παραμείνει στο κανάλι.

Το τελευταίο μέρος της εκπομπής, είχε soundtrack το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου ‘Μα δεν τελειώσαμε”, με την παρουσιάστρια να το σιγοτραγουδάει. Αφού ευχαρίστησε την ομάδα και τους συνεργάτες της, έκανε σαφές ότι πρόκειται μόνο για το τέλος της συγκεκριμένης εκπομπής και όχι για το δικό της στο συγκεκριμένο κανάλι.

 

“Αγαπημένοι μου τηλεθεατές ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ολοκληρώνεται λίγο νωρίτερα” ανέφερε. “Είναι μια εκπομπή που αγαπήθηκε πάρα πολύ κι από εμένα προσωπικά και από τους συνεργάτες. Τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκομαι στο δυναμικό του Alpha και νιώθω σα να είμαι στο σπίτι μου, έχω συναισθηματικό δέσιμο, είμαι ένα από τα παιδιά του” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πριν πέσουν οι τίτλοι, ευχαρίστησε το κοινό και είπε ότι ανανεώνει το ραντεβού μαζί του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως φάνηκε, δεν είναι έχει κλείσει το κόνσεπτ για τη νέα σεζόν και αυτό το έκανε σαφές και στον αέρα, όταν μιλώντας στους συνεργάτες της είπε ότι “μπορεί μελλοντικά να συνεργαστούμε. Δε ξέρει κανείς τι θα γίνει”.