WATCHLIST

Αυτό είναι το τραγούδι με το πιο ακατάλληλο περιεχόμενο

Αν ακούσεις το παρακάτω τραγούδι χωρίς να δώσεις σημασία στους στίχους, πιθανότατα να σου αρέσει πολύ η φωνή της ερμηνεύτριας, αλλά και το αποτέλεσμα των μουσικών που τη συνοδεύουν. Πρόσεξε μόνο μην τυχόν άθελά σου, σου κολλήσουν οι στίχοι και τους σιγοτραγουδάς όλη μέρα.

Το “Texts from a Beta.” είναι ένα τραγούδι άγνωστης προέλευσης. Η κοπέλα που το ερμηνεύει, αλλά και οι μουσικοί στο βίντεο, δε φαίνονται, ενώ δεν υπάρχουν πουθενά στην περιγραφή του credits σε κάποιο όνομα.

Παρολ’ αυτά, αν διαβάσεις την περιγραφή στο Youtube, θα δεις ότι αυτό το κομμάτι που σου θυμίζει κάτι από μελαγχολική Ellie Goulding, είναι στην πραγματικότητα λέξη προς λέξη, μελοποιημένες ατάκες που έχουν στείλει αλαζονικοί και υπερόπτες τύποι σε κάποια κοπέλα.

Είναι λίγο άβολο όταν προσέξεις τι ακριβώς ακούς, και παράλληλα την κοπέλα να προσπαθεί (και να καταφέρνει με τρομερή επιτυχία) να τραγουδήσει αυτά τα λόγια με συναίσθημα το οποίο θα άκουγες σε ένα άκρως ερωτικό τραγούδι. Όμως εδώ ετοιμάσου για προστυχόλογα άνευ προηγουμένου, ακόμα και βρισιές που διάφοροι άντρες θεώρησαν σωστό να γράψουν στο πλαίσιο μιας συναινετικής σεξουαλικής υποθέτω, συζήτησης.

Τα σχόλια των χρηστών είναι ως επί το πλείστον διθυραμβικά, απλά πρόσεχε αν τυχόν το βάλεις να το ακούσεις στη δουλειά, να φοράς ακουστικά. Βέβαια αν δε δώσεις σημασία στα λόγια είναι απλά ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Όχι;