LIFE

Γλειφιτζούρια για να εμπλουτίσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Κρύο καιρός για δύο, λέει ο σοφός λαός και πολύ καλά κάνει. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η περίοδος που διανύουμε είναι η high season για σεξ.

Είναι και λίγο το πνεύμα των ημερών, η ανάγκη για cocooning με τον καλό σου μπροστά στο τζάκι (ή δίπλα στη σόμπα), πάντως το κλίμα σηκώνει αγγίγματα και έρωτα.

Από αυτή την ανθρώπινη – χριστουγεννιάτικη ανάγκη εμπνεύστηκε ο Ιταλός φωτογράφος Massimo Gammacurta και δημιούργησε τα KarmaSugar. Πρόκειται για μια σειρά από γλειφιτζούρια σε σχήμα ζευγαριών που κάνουν σεξ, σε διάφορες στάσεις.

Τα “ακατάλληλα γλυκίσματα” του Gammacurta είναι φτιαγμένα από σκληρή καραμέλα, χρωστικά τροφίμων και ζελέ. Τα έφτιαξε χρησιμοποιώντας καλούπια, ενώ παράλληλα προσέθετε σταγόνες σαν ενδιαφέρουσες ατέλειες, ώστε να κάνει πιο καλλιτεχνικό και όμορφο το αποτέλεσμα.

Όταν ο καλλιτέχνης ρωτήθηκε αν τρώγεται το τελικό αποτέλεσμα, είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί ο ίδιος να τα δοκιμάζει καθώς τα φτιάχνει, αλλά δε φέρουν καμία επίσημη έγκριση ότι είναι βρώσιμα.

Οι στάσεις αυτές δεν είναι ακριβώς αναπαραστάσεις των αντίστοιχων του Kama Sutra, καθώς τις περισσότερες τις εμπνεύστηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Παρόλα αυτά, όπως και το ίδιο το σεξ καμιά φορά έτσι και τα NSFW γλειφιτζούρια δεν κρατάνε όσο θα θέλαμε. Δυστυχώς λιώνουν μέσα σε λίγες μέρες, λόγω της λεπτότητας της καραμέλας.

 

Περισσότερο “σεξ” στο LadyLike:

Κολιέ κατάλληλο άνω των 18

Το sex toy που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο για τις γυναίκες