LIFE

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις το Big Bang theory

Το Big Bang theory είναι από τις πρώτες σειρές που ξεκίνησα να βλέπω φανατικά και ο εκνευριστικός Sheldon έγινε γρήγορα ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες.

Από την Νάνσυ Κωστακοπούλου

Μπορεί με τα χρόνια η σειρά να έπεσε στο επίπεδο “σειρά που βλέπω όταν βάφω νύχια ή όταν χαζεύω στο tumblr” ωστόσο όταν διάβασα ότι η επόμενη σεζόν είναι μάλλον η τελευταία της λίγο στεναχωρήθηκα. Την είδηση έδωσε ο Kunal Nayyar ή αλλιώς ο αγαπημένος μας Rajesh Koothrappali όταν μίλησε στο MCM Comic-Con στο Λονδίνο.

“Κοιτάξτε, η επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τα συμβόλαιά μας, μπορεί να είναι και η τελευταία της σειράς. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει να μάθει τι θα συμβεί και μετά την 10η σεζόν. Αλήθεια πάντως δεν γνωρίζω τι πρόκειται να συμβεί”.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η σειρά, αν και έχει πολλούς haters που τραβάνε τα μαλλιά τους με την ύπαρξή της γενικότερα, είναι μια από τις πιο πετυχημένες στην Αμερική, ωστόσο μάλλον έχει έρθει η ώρα της να τελειώσει. Δηλαδή μέχρι και ο Sheldon έκανε *μπιπ* insert spoiler *μπιπ* δεν έμεινε και τίποτα άλλο να δούμε. Βέβαια θα πρέπει να βρω άλλη 20λεπτη σειρά για να βλέπω όταν βάφω τα νύχια μου, αλλά τέλος πάντων.