LIFE

Μια διαφημιστική καμπάνια που θα σε κάνει να λιώσεις

Ευτυχώς υπάρχουν πολλές φορές που οι διαφημιστικές καμπάνιες κάνουν και κάτι παραπάνω από το να διαφημίζουν απλά ένα προϊόν. Για παράδειγμα αυτή τη φορά η Pantene, αντί να δείξει πόσο εύκολο είναι να λούζεσαι με τα προϊόντα της, προτίμησε να επισημάνει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του πατέρα για τα μικρά κορίτσια.

Κάλεσε λοιπόν 4 παίκτες του NFL και τους ζήτησε να χτενίσουν μπροστά στην κάμερα τις μικρές τους κόρες, να τους κάνουν το λεγόμενο Dad-Do. Το βιντεάκι καταλήγει με την πληροφορία ότι τα κορίτσια που περνούν ουσιαστικό χρόνο με τους μπαμπάδες τους, γίνονται πολύ πιο δυνατές γυναίκες μεγαλώνοντας.

Ξεκινάμε με τον DeAngelo Williams από τους Pittsburgh Steelers, ο οποίος δεν έχει παντρευτεί, αλλά είναι σε μια μακροχρόνια σχέση. Η κόρη του είναι φοβερή και τρομερή και είναι μόλις στον παιδικό σταθμό. Της κάνει κάτι στριφτά κοτσιδάκια και φυσικά της βάζει και λουλούδια και φιογκάκια, όπως του ζήτησε.

Aκολουθεί ο Benjamin Watson των Saints, ο οποίος είναι εξαιρετικός στις πλεξούδες και στην τοποθέτηση των μωβ φιόγκων που ζήτησε η κόρη του, Grace.

Τρίτος στη σειρά είναι ο Jason Witten από τους Cowboys, ο οποίος κάνει 2 απλά κοτσίδια στην υπέροχη, ξανθιά πιτσιρίκα που θα σε κάνει να θες να την υιοθετήσεις.

Tέλος ο Williams επιστρέφει με την μικρότερη κόρη του, Reyna, την οποία χρειάστηκε να αποσπάσει με πολύχρωμα τουβλάκια προκειμένου να της κάνει ένα κοτσάκι και να της βάλει μια τιάρα.

Ακόμα και οι πιο δυνατοί άντρες έχουν και δείχνουν την ευαίσθητη πλευρά τους, όταν έρχονται σε επαφή με τις κατάλληλες γυναίκες. Όπως βλέπεις, οι μικρές τους κάνουν ό,τι θέλουν. Όπως λένε και οι ίδιοι, όταν είσαι δυνατή, είσαι όμορφη.