STYLE

10 λόγοι που μας αρέσει το online shopping

Έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι οι δύο φράσεις που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη είναι "Σ'αγαπώ" και "Εκπτώσεις 50%"; Αν μπορείς, διαφώνησε με τον σοφό λαό και τα αλάνθαστα ρητά του.

Για το “σ’ αγαπώ” δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά για τα ψώνια μπορούμε σίγουρα να σε βοηθήσουμε αποτελεσματικά, καθώς πάσχουμε από μια πολύ κοινή ίωση των ημερών και της εποχής (γίνεται επιδημία 2 φορές τον χρόνο, τις εποχές των εκπτώσεων), αυτή του υπερκαταναλωτισμού.

Θα σε έπαιρνα από το χέρι να πάμε να ψωνίσουμε παρέα, καθότι είμαι μανούλα στο να ξετρυπώνω ό,τι πιο συμφέρον υπάρχει σε ένα κατάστημα, αλλά δε θα χρειαστεί. Μπορείς τόσο εύκολα να ψωνίσεις online και τις περισσότερες φορές βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες προσφορές απ’ ότι στα κανονικά μαγαζιά που πραγματικά σχεδόν δεν έχει νόημα να ξεχυθείς στους δρόμους.

Για να σε πείσω λοιπόν να μπεις στο koolfly.com, το οποίο είναι το πιο αγαπημένο μας site για online shopping, θα σου αναλύσω τους λόγους εκείνους που πρέπει να προτιμήσεις το ποντίκι και τα κλικς, αντί για τον ποδαρόδρομο και τα δοκιμαστήρια.

Τέρμα οι ουρές

Αν είσαι κι εσύ από τις γυναίκες που λατρεύουν τα ψώνια, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους, αγαπάς, εκτιμάς και χρησιμοποιείς κι εσύ όσο κι εγώ την εφεύρεση που ονομάζεται “internet”. Καμία πια δε θα σου πάρει τη σειρά, καθόλου χρόνος χαμένος περιμένοντας να δοκιμάσεις το skinny jean που σου γυάλισε στην κρεμάστρα. Το βλέπεις, το θες, το “βάζεις στην τσάντα σου”, no muss no fuss. Μιλώντας για skinny jean, ερωτεύσου ακαριαία αυτό.

Skinny jean Cheap Monday -45%, 32,90€

 

Ξέχνα το κουβάλημα

Πάει ο καιρός που έτρεχες στην Ερμού, αγόραζες δυο σακούλες από το ένα μαγαζί, πήγαινες στο επόμενο, κουβαλούσες τις σακούλες και δυσκολευόσουν να κάνεις το “κυνήγι” που επιβάλλεται σε περίοδο εκπτώσεων, επειδή τα χέρια σου ήταν πιασμένα από το προηγούμενο κατάστημα. Για να μη σου θυμίσω, όταν έφτανε η ώρα που έκλειναν τα μαγαζιά και έπρεπε να γυρίσεις σπίτι, αγκαλιά με 142 υπερφουσκωμένες σακούλες και εξαντλημένη από την κούραση. Online ψωνίζεις αυτά που θες και σου τα στέλνουν σπίτι σου. Όσο βαριά κι αν είναι. Φαντάσου δηλαδή να πρέπει να κουβαλήσεις εκτός των άλλων και το καινούριο σου παλτό με γούνινη επένδυση. Φόρα το καλύτερα.

Παρκά Urban Surface -40%, 41,40€

Shopping Therapy 24/7

Κανένα άγχος να προλάβεις τα μαγαζιά ανοιχτά, καμία ανησυχία για το αν θα προλάβεις την προσφορά που είδες στο κατάστημα στο προηγούμενο στενό. Τα online μαγαζιά είναι πάντα εκεί. Σε γιορτές, αργίες, είτε βρέχει, είτε χιονίζει, ανοιχτά και έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν. Μπορείς να ψωνίσεις ΟΠΟΤΕ θες, πώς αλλιώς να στο πω; Θέλεις στις 12 τα μεσάνυχτα; Στις 3 το ξημέρωμα ή μια Κυριακή; Πλέον ο μόνος λόγος που θα κοιτάς το καινούριο σου ρολόι, θα είναι για να μην αργήσεις στο ραντεβού σου.

Ρολόι Komono -10%, 89,96€

 

Ψυχική υγεία και ισορροπία

Θυμάσαι εκείνο το απαίσιο συναίσθημα που ένιωθες όταν η μπροστινή σου κρατούσε το ίδιο ρούχο με σένα ή ένα ωραιότερο, το οποίο δεν υπάρχει πια στο ράφι; Ψωνίζοντας online δε θα το ξαναζήσεις! Εντάξει και το “Sold Out” δεν προκαλεί ευχαρίστηση, αλλά τουλάχιστον δεν έχεις μπροστά σου την αντίζηλο που κρατά με θράσος το αντικείμενο του πόθου σου και θες να της φέρεις στο κεφάλι την τσάντα σου προκειμένου να μείνει αναίσθητη και να της το κλέψεις. Επειδή βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει, αυτή η τσάντα, χωράει αρκετά ώστε να γίνει αποτελεσματικά βαριά.

Υφασμάτινη τσάντα Berenice -50%, 59€

Καμία προετοιμασία

Δε χρειάζεται να ντυθείς, να βαφτείς, να φτιάξεις μαλλί. Μπορείς να φορέσεις τις άνετες πυτζάμες ή φόρμες σου, να βολευτείς στον καναπέ σου, να κάνεις το γνωστό τοις πάσι “κοτσάκι σπιτιού”, να βάλεις τις παντόφλες σου, μια μάσκα ομορφιάς και να χαθείς στα διαδικτυακές βιτρίνες και κρεμάστρες, χωρίς επιστροφή. Μπορείς δηλαδή να ψωνίζεις, κάνοντας παράλληλα εκείνη τη θεραπεία για την τριχόπτωση.

Αγωγή κατά της τριχόπτωσης Pelo Lindo 31,50€

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα

Ξέρεις πολύ καλά αυτή την τάξη που δεν επικρατεί στα καταστήματα, ειδικά σε μέρες εκπτώσεων, επειδή όλες αρπάζουμε ό,τι βρούμε και πετάμε ό,τι δε θέλουμε, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο για τις υπόλοιπες να ξεθάψουν το νούμερο του πουλόβερ που θέλουν από τη σωρό με τα άπειρα ρούχα. Ακριβώς το αντίθετο, θα βρεις στο koolfly.com! Κατηγορίες, υποκατηγορίες, section με τις προσφορές, όλα νοικοκυρεμένα, βρίσκεις αυτό που θες, κι αν δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο, γράφεις τι ψάχνεις στο κουμπί της αναζήτησης. Όπως για παράδειγμα “Μαύρο Πουλόβερ”.

Μαύρο Πουλόβερ iHeart -60%, 115€

 

Έχεις κάτι να περιμένεις από τον μάταιο τούτο κόσμο

Δεν είναι το ίδιο να παίρνεις κάτι, να το πληρώνεις και να το φέρνεις εσύ σπίτι σου, με το να το παραγγέλνεις online και να σου έρχεται ακριβώς την ώρα που το θέλεις, όπου θέλεις και μέσα σε ένα υπέροχο περιτύλιγμα. Είναι σαν να κάνεις μια τρόπον τινά έκπληξη στον ίδιο σου τον εαυτό. Για τέτοιες μικρές, καθημερινές εκπλήξεις ζούμε κι αναπνέουμε. Ή για ένα καινούριο ζευγάρι γόβες.

Μπεζ – χρυσαφί γόβες Vivian -57%, 47,80€

Σαν και σένα καμια

Είναι πολύ πιο σπάνιο να συναντήσεις κάποια με τα ίδια ρούχα, αν ψωνίζεις online. Όταν αγοράζεις από τα κλασικά καταστήματα των εμπορικών, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι το ίδιο ρούχο με σένα έχουν επιλέξει άλλες 100 τουλάχιστον γυναίκες στην πόλη. Αυτό δε θα συμβαίνει με την ίδια συχνότητα αν πραγματοποιείς τις αγορές σου ιντερνετικά. Μην ανησυχείς λοιπόν ότι θα δεις άλλη με αυτό το φόρεμα στο πάρτι του Σαββάτου.

Μαύρο φόρεμα Sexy Woman -60%, 47,40€

 

Πλήρωσε όπως θες

Αν νομίζεις πως ο μόνος τρόπος να χαρείς τα οφέλη του να “πηγαίνεις” για διαδικτυακά ψώνια είναι να έχεις πιστωτική, κάνεις μεγάλο λάθος. Μπορείς και με Paypal ή να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεράστια ιδέα που είχε κάποιος, κάπου, κάποτε και ονομάζεται “Αντικαταβολή”. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις τα καινούρια σου Vans και μόλις έρθουν σπίτι σου, να δώσεις τα χρήματα στον άνθρωπο που θα στα παραδώσει. Τόσο απλά και χωρίς να πληρώσεις τίποτα παραπάνω.

Τribal Vans -47%, 37,40€

 

H κολλητή σου δε χρειάζεται να είναι μαζί

Θυμάσαι την τελευταία φορά που είδες εκείνη την τέλεια φούστα, αλλά η κολλητή σου δεν ήταν εκεί και δε μπορούσε να σου πει τη γνώμη της; Προσπάθησες να βγάλεις φωτογραφία, αλλά απ’ τη μία δε βοηθούσε το φως, από την άλλη δε μπορούσε να φανεί το υπέροχο ύφασμά της. Δοκίμασε να της στείλεις το link αυτής της φούστας. Είναι γρήγορο, εύκολο και δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαζες καλύτερη φωτογραφία από αυτή.

Μίνι μεταλλιζέ φούστα Ichi -40%, 29,40€