STYLE

10 προβλήματα που μόνο τα ζουμερά κορίτσια καταλαβαίνουν

Μόνο εσύ με τις καμπύλες θα καταλάβεις. Μόνο εσύ ξέρεις πόσα προβλήματα αντιμετωπίζεις καθημερινά. Σιγά μην ξέρει η αδύνατη (φυσικά σε ζηλεύω αδύνατη αναγνώστρια) τι σημαίνει να κάθεσαι και να ακούς ήχο τύπου ''σκίσιμο γάτας''.

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο, είναι μυριάδες. Θα αναφερθούμε μόνο σε δέκα. Μία ενδεικτική επιλογή που καταδεικνύει το ζόρι που βιώνει ένα κορίτσι ζουμερό, ένα κορίτσι ζάχαρη, ένα κορίτσι μέλι.

Στο στιλιστικό θα περιοριστούμε για να βάλουμε μία τάξη στις διάσπαρτες σκέψεις μας. Όπως θα έλεγε και το κορίτσι από πάνω: ”Τι τραβάω κι εγώ η μπουστόζα, Παναγία μου”.

Δώσε προσοχή, δώσε βάση.

1. Το ντεκολτέ δεν ”κάθεται” ποτέ

Μέγα βάσανο το κλειστό πουκάμισο. Σιγά να μην σταθεί σωστά. Πάντα θα υπάρχει αυτή η σχισμή να υπενθυμίζει πως από μέσα ο Όλυμπος και ο Κίσαβος τα δυο βουνά μαλώνουν.

 

2. Άλλη τιμή το XS, άλλη το L;

Θέλεις να αγοράσεις κάτι οικονομικό αλλά και σικάτο. Πήγαινε μία βόλτα στα μαγαζιά αλλά μην πάθεις εγκεφαλικό όταν συγκρίνεις τις τιμές. Όχι παιδί μου σε διαφορετικά κομμάτια. Για το ίδιο μιλάμε. Κατάλαβες; Η αδύνατη θα πάρει το τσίτι κοψοχρονιά και εσύ θα βάλεις υποθήκη το λυόμενο στη Λούτσα.

3. Κάπου κάθισες λάθος

Και κάθεσαι και ακούς ένα καταπληκτικό ”χρατς”. Κοιτάς αριστερά δεν βλέπεις τίποτα. Κοιτάς δεξιά πάλι τα ίδια. Μα από πού ακούστηκε; Σηκώνεσαι, ελέγχεις, όλα καλά. Όταν απομακρυνθείς και γυρίσεις πλάτη η παρέα πέφτει κάτω από τα γέλια. Δεν τις κάνουν καλές τις ραφές. Όλα ψεύτικα πια.

4. Σιγά μη βάλεις τιραντάκι

Θέλεις να φορέσεις εκείνο το φόρεμα με τις τιράντες που σου πήρε η κολλητή σου πέρσι; Πώς να κυκλοφορήσεις με τα μπαλκόνια σε δημόσια θέα; Καταδικασμένη ή να μην το βάλεις ποτέ ή να το κομποζάρεις με φανελάκι κοντομάνικο που θυμίζει Α’ δημοτικού.

 

5. Το One Size είναι ένα μεγάλο ψέμα

Το One Size ταιριάζει σε όλες και είναι το καλύτερο. Μην ακούτε τις πωλήτριες, μη δίνετε σημασία στις διαφημιστικές καμπάνιες. Το OS είναι απάτη και τις περισσότερες φορές δεν κάθεται καθόλου καλά στα καμπυλόγραμμα κορμιά.

6. Ένα κενό που μεγαλώνει

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα. Συναγωνίζεται στα ίσια το ντεκολτέ με το πουκάμισο. Πάντα θα υπάρχει ένα κενό στη μέση. Μπορεί το παντελόνι να σου κάνει τέλεια, να εφαρμόζει στα πόδια, να μην πιέζει την κοιλιά αλλά να να αφήνει μία θέση πάρκινγκ στην πίσω αυλή. Το πιο μικρό νούμερο δεν ανεβαίνει, το μεγαλύτερο πέφτει. Βάλε κολάν να ηρεμήσεις.

7. Μπήκε αλλά γιατί δεν κουμπώνει

Και αφού είδαμε τι συμβαίνει πίσω καιρός να μελετήσουμε και το κούμπωμα. Το παίρνεις γιατί σε έχει ξετρελάνει. Το βρίσκεις σε ένα νούμερο μικρότερο αλλά το παίρνεις γιατί η ελπίδα του αδυνατίσματος πεθαίνει τελευταία. Το πας σπίτι και το πλένεις. Ακόμα πιο μικρό. Περνάς τα πόδια, πηδάς πάνω κάτω για να το ανεβάσεις κι όταν έχεις φτάσει στο φερμουάρ, ξαπλώνεις για να κάτσει η κοιλιά και να κουμπώσει. Σιγά μην κλείσει το κουμπί. Φλερτ με την ασφυξία.

8. Βγείτε έξω και σκίιιιιστε

Thigh gap εσύ πάνω σου ποτέ δεν έχεις δει. Από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου τα πόδια σου ενώνονται, κενό πουθενά. Η συνεχής τριβή προκαλεί προβλήματα, όπως αυτό που απεικονίζεται στη φωτογραφία. Θέλοντας και μη κάποια στιγμή θα φοράς τζιν με σκίσιμο.

 

9.  Πολύ κοντό για να το βάλεις

Το κοντό σορτσάκι σε εσένα δείχνει κομματάκι ύφασμα. Να μαζέψεις από πάνω; Να μαζέψεις από το πλάι; Να μαζέψεις από κάτω; Αυτό το τελευταίο δε σώζεται με τίποτα. Πρόκληση με το καλημέρα σας χωρίς να το έχεις επιδιώξει.

 

10. Μα γιατί όλοι με κοιτούν στο Anaconda;

Το στίγμα της παχουλοκομψής. Τραβάς όλα τα βλέμματα μόνο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Να ‘ξερες πόσο σε καταλαβαίνει η Νικούλα η Μinaj.

 

 

Πηγή Φωτογραφιών: buzzfeed.com

Οι καμπύλες του Ladylike.gr

Αληθινά ζουμερά κορμιά #Fatkini

Η Myla Dalbesio είναι το πιο “ευτραφές” μοντέλο του Calvin Klein

Οι κανόνες στιλ που λατρεύουν να σπάνε οι plus size fashion bloggers