STYLE

5 τρόποι για να φορέσεις την Άνοιξη

Η Άνοιξη είναι εδώ και εκτός από το να βάλουμε σιγά σιγά τα κοντομάνικα μας, τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο, θέλουμε και κάτι λουλουδάτο από άποψη κοσμήματος. Έτσι, ψάξαμε τη νέα συλλογή της PANDORA και αποφασίσαμε. Με αυτά τα δαχτυλίδια θα φορέσουμε την Άνοιξη! Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Η Μαριέτα θέλει κάτι από τριαντάφυλλο

Ασημένιο δαχτυλίδι με ροζ κυβική ζιρκόνια

Αυτό το δαχτυλίδι είναι τέλειο για την Άνοιξη. Είναι απλό αλλά με χαρακτήρα και έχει το χρώμα του ροζ τριαντάφυλλου. Θα μπορούσα να το φορέσω από το πρωί μέχρι το βράδυ, μόνο του ή και με άλλα δαχτυλίδια της PANDORA.

H Mάριον χρειάζεται επειγόντως ένα χρυσό δαχτυλίδι

 Δαχτυλίδι χρυσό κ14 με κυβική ζιρκόνια

Γιατί τι είναι η ζωή αν δεν έχεις ένα μίνιμαλ χρυσό δαχτυλίδι να αντανακλά κάθε πρωί τον ήλιο που λάμπει πλέον μέχρι αργά το απόγευμα; Θα σου πω εγώ: ένα τίποτα είναι. Άνοιξη θα πει να φοράς τα πιο λαμπερά σου αξεσουάρ και να τυφλώνεις τους γύρω σου όταν καθρεφτίζεται ο ήλιος πάνω τους. Αυτό το δαχτυλίδι σίγουρα επιτελεί το σκοπό του, ενώ παράλληλα είναι διακριτικό και πάει με όλα. Έλα, δε μπορεί να μην το θες όσο κι εγώ.

Η Αφροδίτη ψηφίζει διακριτικότητα

Δαχτυλίδι από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια

Η ανοιξιάτικη περίοδος απαιτεί λεπτεπίλεπτα κοσμήματα με διακριτικές λεπτομέρειες. Ενά δαχτυλίδι σαν κι αυτό μπορεί να προσθέσει μία αίσθηση λάμψης χωρίς να είναι υπερβολική και δώσει ένα ρομαντικό χαρακτήρα στο look μας.

Η Δέσποινα θα την βάλει την ανθισμένη ντάλια

 

Δαχτυλίδι από μασίφ ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια, ροζ κρύσταλλο και σμάλτο

Έτσι θα έρθει η άνοιξη με ανθισμένη ντάλια από την PANDORA στον παράμεσο. Θέλω να ξέρεις λίγες πληροφορίες για αυτό το φυτό. Η ντάλια είναι γένος ανθοφόρων θαμνοειδών φυτών, ενδημικών του Μεξικού της Κεντρικής Αμερικής και της Κολομβίας. Περιλαμβάνει περίπου τριάντα είδη και ανθίζει κατά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Αποτελεί το εθνικό λουλούδι στο Μεξικό. Οι Αζτέκοι καλλιεργούσαν τις ντάλιες για τροφή, τελετές και διακόσμηση. Είναι κομμάτι κομψό, στιλάτο και ταιριάζει με όλα τα σύνολα.

Η Σάββια θέλει κάτι εντυπωσιακό

Δαχτυλίδι από μασίφ ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα τόσο όμορφο, λουλουδάτο κόσμημα; Έχει εντυπωσιακές λεπτομέρειες και αντιπροσωπεύει πλήρως την Άνοιξη. Ένα επιβλητικό κόσμημα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Μπορείς να το φορέσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.