STYLE

7 κομμάτια για να γίνεις το απόλυτο apache girl

Έθνικ τύπωμα, κρόσσια και ποικιλία χρωμάτων. Αυτό το καλοκαίρι, η τάση προστάζει ινδιάνικο στυλ: στις τσάντες, στα παπούτσια ακόμη και στα ρούχα. Μην αργείς λοιπόν, υιοθετήστε το.

Κρόσσια και φτερά

Το ινδιάνικο στυλ είναι μια μόδα πολύ ζωντανή με όμορφα υφάσματα και πολύχρωμα σχέδια. Στα παπούτσια συναντάμε μπότες με κρόσσια, πέδιλα με σόλες με στολίδια, φτερά, πέρλες.

Καινοτομία από τη μάρκα Dumond, η οποία παρουσιάζει ένα καφέ πέδιλο. Η μάρκα δημιούργησε το μοντέλο Brena με συνθετική εξωτερική σόλα και δερμάτινο στέλεχος. Φοριέται τόσο ευχάριστα αυτό το παπούτσι, γιατί συνδυάζει εσωτερική συνθετική σόλα και συνθετική επένδυση. Κομψό και άνετο, απλά περιμένει να το φορέσετε!

μπότες Flavia της μάρκας Coolway έχουν απόλυτο στυλ! Έχει από καουτσούκ σόλα για βέλτιστη άνεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρουν τη θέση τους στην ντουλάπα σου.

Ethnik σχέδια

Στις τσάντες βρίσκουμε ethink σχέδια, κρόσσια κατά περίπτωση και πολλά, διαφορετικά υφάσματα. Η επιλογή είναι ανοιχτή και η ποικιλία των εμφανίσεων που μπορείς να έχεις, ανεξάντλητη.

Κάνε δική σου αυτήν την trendy ethnic τσάντα χειρός ! Η Desigual υπογράφει εδώ ένα πολύ πρακτικό μοντέλο. Μας αρέσει το αξεσουάρ της τσάντας με τα αρχικά της μάρκας και τα μπλε πούπουλα.

Αυτή τη σεζόν, είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα: η μάρκα Moony Mood και το μοντέλο Vafuloie, μια συνθετική πολύ μοδάτη τσάντα. Λυγίζουμε γι’ αυτό το μοντέλο Vafuloie και το μπεζ χρώμα της. Το απλό της μέγεθος την καθιστά πολύ πρακτική στην καθημερινότητά σου.

Τotal look ή τίποτα!

Είτε επιλέξεις το Τotal look όπως η Selena Gomez, είτε επιλέξεις ένα μόνο κομμάτι για να δώσεις στυλ στις εμφανίσεις σου, η επιτυχία του αποτελέσματος είναι πάντα εγγυημένη.

Ψάχνεις το ιδανικό κοντό φόρεμα; Η μάρκα Smash υπογράφει, και δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις. Το κόκκινο χρώμα και η σύνθεση από πολυεστέρα (95%) το κάνουν ένα κομμάτι πολύ μοντέρνο. Τέλειο για την καλοκαιρινή σεζόν, περιλαμβάνει πολλά γοητευτικά πλεονεκτήματα!

Με αυτήν την όμορφη μπλούζα BT London θα περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Μας αρέσει πολύ το λάτιν στυλ της με τα μανίκια με βολάν και τα μικρά χαριτωμένα σχέδια. Συνδυάζεται υπέροχα με φούστα ή υφασμάτινο παντελόνι και θα γίνει το αγαπημένο κομμάτι της σεζόν.

 

Υπέροχη φούστα, που θα δώσει χρώμα στο ντύσιμο σου και μια δόση ethnic που ταιριάζει τέλεια με μαυρισμένη επιδερμίδα.