ΜΑΛΛΙΑ

Φαίη Σκορδά: Οι αλλαγές στα μαλλιά της από το TV 100 μέχρι τον ANT1

Είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση η Φαίη Σκορδά οπότε οι αλλαγές που έχουμε δει στο στιλ και τα μαλλιά της είναι ανάλογες. Ξεκίνησε στο TV 100, μετά από λίγο καιρό πήγε στο Μακεδονία TV, όπου και γίνεται όλο και πιο γνωστή.

Αγαπά το μακρύ μαλλί και δεν έχει τολμήσει να τα κόψει ποτέ. Με μικρές αλλαγές στο μήκος μένει πάντα ξανθιά, εκτός από ένα μικρό καστανό διάλειμμα.

Για μία φορά ξανθιά πάντα ξανθιά η Φαίη. Οι αποχρώσεις κάνουν τη διαφορά. Κινείται μεταξύ κίτρινου, πλατινέ, χρυσού, διακριτικού ombre και σαντρέ. Πότε με extensions και πότε φυσικά παραμένουν συνεχώς στο ίδιο χρώμα.

Ο ερχομός της στην Αθήνα σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στα προσωπικά, επαγγελματικά και φυσικά στιλιστικά. Τα μαλλιά δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα. Αλλάζει άρδην το χτένισμα και δεν ξαναβλέπουμε μπούκλες και περίεργα πιασίματα. Κάνει φράτζα στο πλάι και τα επενδύει σε ένα silver αποτέλεσμα.

Η μετάβαση από το Alter στο Mega μας επιφυλάσσει και τη μεγαλύτερη αλλαγή. Η απόχρωση γλυκαίνει με βάση φωτεινή και άκρες ελαφρώς πιο σκούρες. Κάνει χωρίστρα στη μέση και αρκετές φορές τη βλέπουμε με vague χτένισμα.

Το μελαχρινό το κρατά ελάχιστα (σωστή επιλογή) και επανέρχεται στο κεφάλι της το ξανθό. Κόβει αφέλειες, τα κονταίνει ελαφρώς, κάνει μέχρι και ροζ ombreτη δεύτερη χρονιά στον ANT1.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Φαίης μέσα στα χρόνια

Τα πρώτα χρόνια στο TV 100 και το Μακεδονία TV

 

Με μπόλικα ξανθά σαντρέ extensions

 

Στην Αθήνα, διατηρεί την μπούκλα για λίγο

Πηγή: NDP Photo agency Nikolareas-Daskalakis-Poupoulidou)

 

 

Και κόβει τα μαλλιά πιο κοντά

 

Γίνεται πλατινέ και τα ισιώνει

 

Γίνεται μελαχρινή για πολύ λίγο

 

Και ξαναγίνεται πλατινέ

 

 

Τα κάνει ελαφρά πιο μπεζ

 

Νύφη με μακρύ ξανθό

 

Πηγαίνει στο Mega, τα μαλλιά αποκτούν περισσότερα μήκη

 

 

Κόβει αφέλειες με το που πάει στον Ant1

 

Προσθέτει ροζ ανταύγειες την δεύτερη χρονιά στον Ant1

 

Η χωρίστρα στην μέση καθιερώνεται