CELEBRITY STYLE

Η μεγάλη αλλαγή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι αναμφίβολα μία από τις πιό γνωστές αλλά και καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικές τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Σίγουρα στο παρελθόν έχει κάνει διάφορες λάθος στυλιστικές επιλογές αλλά δεν παύει να υποστηρίζει την κάθε της εμφάνιση όσο πιό καλά μπορεί. Η αγάπη της για την μόδα, όπως η ίδια έχει δηλώσει, ξεκίνησε όσο ήταν ακόμα μικρή και μέσα από τα περιοδικά που έφερνε η μητέρα της στο σπίτι. Ενώ η μητέρα της είναι φαρμακοποιός, διατηρούσε κατάστημα με ρούχα στο Κιλκίς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο στυλίστας της Φαίης έχει σχολιάσει στο περιοδικό People: "Το λουκ της Φαίης τα τελευταία χρόνια είναι ο εαυτός της πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Έχει αδυναμία στα skinny παντελόνια, τα loose t-shirts και τα σορτς. Για το καλοκαίρι αγαπά το bohemian look". Η Φαίη Σκορδά έχει εξελίξει το προσωπικό της στυλ όσο λίγες παρουσιάστριες στην Ελλάδα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα timeline με εμφανίσεις από τις αρχές της τηλεοπτικής της καριέρας μέχρι και σήμερα -από το sexy και girly στο σοβαρό και ανδρόγυνο look.

2007

 

Εδώ τη βλέπουμε με mini σατέν φόρεμα με patterns και έντονο μπούστο, μία εμφάνιση που δεν θεωρείται από τις καλύτερές της.

2009

 

Δύο χρόνια αργότερα, με ροζ ανοιχτό top, χρυσή φούστα και πορτοκαλί γόβες -συνεχίζει να υποστηρίζει το girly στυλ απλά ένα επίπεδο λιγότερο αποκαλυπτικό.

2010

 

Μετά από ένα χρόνο η Φαίη αρχίζει σιγά σιγά να αφήνει πίσω της τα πολύ κοντά ή πολύ γυαλιστερά και να στρέφεται προς τα παντελόνια και το μαύρο.

2011

 

Το 2011 την βρίσκει με ανδρόγυνο look και navy κοστούμι. Με μία πιό sexy πινελιά και ανοιχτό μπούστο αρχίζει να δίνει μία ταυτότητα στο προσωπικό της στυλ.

2013

 

Με τον ερχομό του 2013, η Φαίη έχει εξελίξει σε μεγάλο βαθμό το στυλ της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ενώ βλέπουμε μία ιδιαίτερη προτίμηση στα ανδρόγυνα looks, η ίδια δεν έχει αφήσει την πιό girly πλευρά της -αυτή τη φορά όμως την βρίσκουμε με λιγότερο αποκαλυπτικά outfits και ένα ελαφρύ και άνετο boho look.

2015

 

Η περσινή χρονιά βρίσκει μία εντελώς ανανεωμένη στυλιστικά Φαίη – total black look, ψηλόμεσα jeans, δερμάτινο jacket και μποτάκια. Μαλλιά απλά, πιασμένα ψηλά και ελάχιστο make up. Είναι πλεόν εμφανές ότι έχει βρεί την δική της στυλιστική ταυτότητα.

2016

 

Ο χειμώνας του 2016 βρίσκει τη Φαίη ξανά με το total black look και ιδιαίτερα μακρύ παλτο, που ήταν και ένα απ’ τα trends της φετινής σεζόν. Μαύρα μποτάκια λουστρίνι και μεγάλη τσάντα συμπληρώνουν το look ενώ εμπνέει για καθημερινές εξορμήσεις.

Μετά από διάφορες στυλιστικά αποτυχημένες και πετυχημένες εμφανίσεις, η Φαίη Σκορδά είναι δικαιωματικά πλέον από τις πιό καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης -και δεν είναι πολλές.